Instagram’da 1 Milyon Takipçiye Ulaşan İlk Havayolu Firması


Instagram’da 1 Milyon Takipçiye Ulaşan İlk Havayolu Firması

Emirates Havayolu, global Instagram hesabı ile dünya çapında bir milyon takipçiye ulaşarak havayolu şirketleri arasında bir ilki gerçekleştirdi. Popüler fotoğraf ve video paylaşım platformu Instagram’da Emirates, üç yıldan kısa bir sürede 5.8 milyon’un üzerinde beğeni ve yorum elde etti.

Emirates’in Kasım 2013’te oluşturduğu Instagram hesabı, üç yıldan kısa bir sürede, farklı ve ilgi çekici paylaşımları ile 5.8 milyon’un üzerinde beğeni ve yorum aldı. Emirates, spordan seyahate, yaşam stilinden macera ve yemeğe kadar pek çok paylaşım ile benzersiz Emirates deneyimini, takipçilerine görseller ve hikayeler ile sunuyor.

Emirates, paylaşımları kadar Instagram’da gerçekleştirdiği projeler ile de dikkat çekiyor. Firmanın kozmopolit ekibinden seçilen altı çalışanının, kendi seyahat ve deneyimlerini, resmi Emirates Instagram hesabında paylaştıkları "Emirates Kabin Mürettebatı" kampanyası iki aydan kısa bir sürede 1 milyon beğeni ve yoruma ulaştı.

Emirates Pazarlama, Marka ve Kurumsal İletişim Kıdemli Başkan Yardımcısı Boutros Boutros konuyla ilgili yaptığı açıklamada: “Eskilerin de dediği gibi ‘bir resim bin kelimeye bedeldir’. Instagram, Emirates’in faaliyetlerinin, görülmeye değer destinasyonlarının ve seyahat konusunda ilham verilebilecek görsel içeriklerinin paylaşımı için harika bir platform. Emirates’in Instagram’da organik bir büyüme gerçekleştirerek 1 milyon takipçiye ulaşması bizim için bir gurur.” dedi


Yayın Tarihi: 07/02/2016