Erhan Usta Basın Mensuplarıyla Bir Araya Geldi


Erhan Usta Basın Mensuplarıyla Bir Araya Geldi

Samsun Milletvekili ve Bağımsız Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Erhan Usta, arkasında sadece milletin olduğunu belirterek, “Hiçbir sermaye kuruluşu ya da cemaatle yola çıkmadım, arkamızda sadece millet var. Milletimle bu seçimi kazanacağız” dedİ.

Bağımsız Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Erhan Usta, Yalı Kafe’de düzenlediği kahvaltı programında basın mensuplarıyla bir araya geldi. Önemli açıklamalarda bulanan Usta, akıllara takılan sorulara da yanıt verdi.

SEÇMENLE ARAMDAKİ ENGELİ KALDIRDIM

Her kesimden destek almak istediğini belirten Usta, “Siyasi partilerin teklifini kabul etmememin nedeni bana güvenen insanların desteğini alabilmek. İnsanlar size güvense de, şehir için faydalı işler yapacağınızı bilse de, sizi çok başarılı bulsa da kutuplaştırılan bu ortamda kendi siyasi partisine oy vermeyi tercih ediyor. Sizin siyasi partinizi tercih etmiyor. Ben de seçmenlerle aramdaki bu engeli kaldırmak istedim. Samsun’a başkan olabileceğime inananlar için, toplumun her kesiminden destek alabilmek adına aramızda bir parti engeli olmadan, destek verebilesiniz diye bağımsız aday oldum. Bunun da yanıtını sahada çok net alıyoruz. Bugüne kadar bizi takdir etmesine, sevmesine rağmen oy vermeyen insanların bugün yanımızda gönüllü olarak yer aldığını ve yanımızda ve bizden daha fazla çalıştığına biz tanıklık ediyoruz” dedi.

TELEVİZYON KARŞISINDA TARTIŞALIM

Basın aracılığı ile Samsun Büyükşehir Belediye Başkan adaylarına seslenen Usta, " Buradan Mustafa Demir ve Hayati Tekin'e sesleniyorum. Gelin projelerimizi ve fikirlerimizi televizyon karşısında açık oturum şeklinde paylaşalım. Samsun'a hangi aday daha faydalı olur, kim Samsun için daha fazla hizmet eder, çıkıp konuşalım, vatandaşımız bilinçlensin. İstediğiniz televizyon kanalında, istediğiniz zaman bunu gerçekleştirebiliriz. Samsun bunu hak ediyor" şeklinde konuştu.


Yayın Tarihi: 01/03/2019