Anadolu Basın Birliği’nden Başkan Demir’e Ziyaret


Anadolu Basın Birliği’nden Başkan Demir’e Ziyaret

Anadolu Basın Birliği Samsun Şube Başkanı Aydin TUNCER, Başkan Yardımcısı Cemal AK ve Genel Merkez Genel Sekreteri Turhan AĶŞEN Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa DEMIR' i makamında ziyaret ettiler.

Genel Sekreter Turhan AKŞEN;  "ABB Kuruluş tarihini kuruluş amacını Gazeteci meslektaşlarının özellikle Anadolu’da bu mesleği çok zor şartlar altında sürdürerek kamu hizmetlerini yerine getirmeye çalışıyorlar, bu sebeple de ABB Genel Merkez Yöneticilerimiz ve Genel Başkanımız Halil ZOR Beyin girisimi ile Ankara'da Türkiye’nin illerinden gelen gazetecilerle birlikte bir ÇALISTAY yapılacak. .ABB Genel Başkanımızın da sizlere selamlarını getirdik " dedi.

Samsun Şube BaskanI ve Genel Merkez Yönetim kurulu üyesi Aydin TUNCER de ‘’ABB.Samsun Subemiz 45 Yıl önce Şehrimizdeki Basin Meslek büyüklerimizin özverisi ile kurulan ilk cemiyeti ve kuruluşudur. Bizler bu sancagı bu şehirde mesleklerini icra eden gazeteci uye arkadaslarımızın teveccühü ile ikinci dönem seçilerek yeni yonetim kurulumuz ve bizlerle gönül bağı olan gerçekten gazetecilik meslegini yerine getiren arkadaşlarımızla bu şehirde hizmetimizi yerine getirecegiz. Yaptıgınız hizmetleri ve projelerinizi yakından takip ediyoruz..Sadece Samsun merkezinde değil 17 Ilcemizinde hizmetlerinizi takip ediyoruz’’ dedi.

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa DEMIR "Samsunda  47 Yıllik tarihi olan ABB.sizlerin bilgisi ile tanIdIm. Mutlaka ziyaret edeceğim. Bu mesleği gercekten adına yakısır bir şekilde yapan herkese bu kapımız açıktır. Malesef  bu mesleği yapan bazı kişiler yalan yanlış, bilgimizi bile almadan bizim gazete çıkartacağımızın tv.kurduğumuz haberini yapıyorlar. Biz yaptığımız hizmetleri çıkardıgımız bülten ile meclisteki öalışmalarımızı ve sosyal etkinliklerimizi de açtığımız sanaldaki sayfamızda duyuruyoruz.

Basına ve basın mensuplarına değer veriyoruz. Ancak her meslekte olduğu gibi benim için de  kaydadeğer almadığım elbette ismini dahi zikretmediğim  basın kuruluşları ve kişiler var.

Sizlere başarılar diliyorum. Anadolu Basin Birliği'nin güçlü bir kuruluş olmasından da ayrıca memnun oldum. Bu şehir için birlikte çalışmalıyız hizmet vermeliyiz, bizler faniyiz baki olan bırakacağımız hizmetlerdir’’ dedi.

 


Yayın Tarihi: 15/04/2022 - 10:24