Gazeteciler Cemiyetinin Ödülü Agromec’e


Gazeteciler Cemiyetinin Ödülü Agromec’e

Samsun Gazeteciler Cemiyeti Yönetimi, geleneksel hale getirdiği ‘Haftanın Ödülü’nü bu kez de Samsun’un genç işadamlarından Agromec Genel Müdürü Kerem Özal’a verdi.

BAŞARI ÖDÜLLENDİRİLDİ

Samsun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mehmet Yazıcı, bu ödülü ilk kez genç bir işadamına verdiklerini belirterek, Samsun’da başarılı insanların teşvik edilip desteklenmesi gerektiğini söyledi. Yazıcı, “Samsun’a hizmet veren, katma değer üreten insanların kıymetini bilmek gerekir. Bu kent böyle başarılı insanların azmiyle, hırsıyla, çabasıyla gelişecek, büyüyecektir. Bize düşen görev de bu kente katkı sağlayan, başarılı insanları takdir etmektir” dedi.

TAKDİR EDİLMEK GÜZEL

Samsun Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu tarafından verilen ödülün kendileri için sürpriz olduğunu kaydeden Agromec Genel Müdürü Kerem Özal da yaptıkları çalışmalarının birileri tarafından görülmesi ve takdir edilmesinin kendilerini ziyadesiyle mutlu ettiğini söyledi. Özal, “Biz, yıllardır bu işi yapıyoruz. Belki başka bir ilde olsak daha çok kazanacağız ama Samsun’da olmayı tercih ediyoruz. Bu kente bir nebze de olsa katkımız varsa ne mutlu bize” diye konuştu. 


Yayın Tarihi: 01/05/2017