Demir: "Samsun Bereket Bulduğumuz Bir Şehir"


Demir: "Samsun Bereket Bulduğumuz Bir Şehir"

AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Demir, "Şehir içinde özellikle trafik sorununa çözüm bulacağız. Bir kent kimliği üzerinden tüm çalışmalarımızı yürüteceğiz. Çok renklilik bu kentin bereketidir. Bu bereketi omuzlarımızda taşıyoruz" dedi.

AK Parti Samsun İl Başkanı Hakan Karaduman ve Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Demir,  MÜSİAD Samsun Şubesi'ni  ziyaret etti.  Başkan Haluk Tan tarafından karşılanan Karaduman ve Demir, yönetim kurulu üyeleriyle de bir araya geldi.

AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Demir, ziyarette önemli açıklamalarda bulundu.  Demir, "1992 yılında Samsun’da kuruluş çalışmalarında bulunduğum güzide bir kurum olarak MÜSİAD'ın bugün gelmiş olduğu seviye onur verici" dedi.

TAKDİR SAMSUN HALKININ

Takdiri Samsun halkına bırakarak Allah'ın yardımına güvenerek yola çıktıklarını ifade eden Demir, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Emanet bize tevdi edildikten sonra Samsun’da karşılaştığım teveccüh umut verici. Daha iyi çalışmak ve daha çok halkımızla birlikte yürümek dün olduğu gibi bugün de boynumuzun borcudur. Bu emanetin bana verilmesi bir buçuk yıllık uzun bir süreci içerir. Bu süreç benim dışımda işledi. AK Parti uzun ve derinlikli değerlendirme sonucunda bu sonuca ulaştı ve sayın Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız tarafından görev bana tevdi edildi. Takdiri Samsun halkına bırakarak ve Allah’ın yardımına güvenerek yola çıktık."

AYRIM YAPMAYACAĞIZ

"Çalışmalarımızda büyükşehir, ilçe, köy ayrımını kaldıracağız. Bir bütün halinde tüm altyapı çalışmalarına eğileceğiz.

 Şehir içinde özellikle trafik sorununa çözüm bulacağız. Bir kent kimliği üzerinden tüm çalışmalarımızı yürüteceğiz. Kentsel yenileme ve kentsel dönüşüm “mahalle kültürü” esas alınarak yapılacak. Kentin kadim dokusu korunacak ve insan-aile ilişkileri esas alınarak yapılacak.  Belediyenin her türlü iş ve işlemlerinde bürokrasiyi olabildiğince azaltacağız. Çok renklilik bu kentin bereketidir. Bu bereketi omuzlarımızda taşıyoruz.”


Yayın Tarihi: 13/12/2018

Diğer Resimler

Demir: "Samsun Bereket Bulduğumuz Bir Şehir"