İlkadım Belediyesi Kurban Pazarına Servis İmkânı Sunuyor


İlkadım Belediyesi Kurban Pazarına Servis İmkânı Sunuyor

İlkadım Belediyesi, yaklaşmakta olan Kurban Bayramı öncesi kurbanlık hayvan alışverişi için Güzeldere Hayvan Pazarı’na gitmek isteyen vatandaşlara ücretsiz ulaşım imkânı sağlıyor. Vatandaşlar Hayvan Pazarı’na, Gençlik Parkı’ndan kalkacak servislerle ücretsiz bir şekilde ulaşarak kurbanlık hayvan alışverişini yapabilecek.

Kurban Bayramı’na yaklaştığımız şu günlerde İlkadım Belediyesi gerek kurbanlık satışı, gerek ise kurban kesimi ile ilgili gerekli hazırlıklarını tamamladı. Belediye Başkanı Necattin Demirtaş hayvan satıcılarına sağladığı satış yerleri ve sosyal donatısı olan Pazar yerinin yanında şimdide sağladığı ücretsiz ulaşım imkânı ile kurban alışverişi yapmak isteyen vatandaşları buluşturuyor. Kurbanlık almak isteyen vatandaşların, Kurban Pazar’ına daha rahat ve güvenli bir şekilde ulaşması için ücretsiz olarak tek noktadan saat başı kalkacak 2 servis aracı vatandaşların hizmetinde olacak. Kovid-19 salgınına yönelik önlemler kapsamında ücretsiz servise gelen vatandaşlara maske ve el dezenfektanı araçlara binmeden kullanımına sunulacak. Uygulamadan memnun olan vatandaşlar, kendilerine her zaman destek olan İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş ve görev yapan personellere teşekkür etti.

GÜZELDERE HAYVAN PAZARI SERVİS GÜZERGAHLARI VE KALKIŞ SAATLERİ

1.SERVİS: HER SAAT BAŞI 09:00-16:00 ARASI

- GENÇLİK PARKI

- YENİ BULVAR

- HASTANE BAŞI

- SÜLÜN KUŞU

- İLYASKÖY KAVŞAĞI

-4.HAT KAVŞAĞI

- ODUN PAZARI İSTİKAMETİ

-GÜZELDERE HAYVAN PAZARI

2.SERVİS: HER SAAT BAŞI 09:00-16:00 ARASI

-GENÇLİK PARKI

- 100.YIL BULVARI

-IRMAK CADDESİ

-DEREBAHÇE MAHALLESİ

-GÜZELDERE HAYVAN PAZARI

GÜZELDERE HAYVAN PAZARINDAN DÖNÜŞLER İSE;

09-30-17.30 saatleri arasında Güzeldere Hayvan Pazarından aynı güzergahları takip eden istikametlerden dönüş yapılacaktır.


Yayın Tarihi: 26/07/2020