Cumhur’un Zaferi Sizin Eseriniz Olacak


Cumhur’un Zaferi Sizin Eseriniz Olacak

Cumhur İttifakı'nın Atakum Belediye Başkan Adayı Zihni Şahin, AK Parti Sandık Eğitimi Programı'nda, "Sandıklara sahip çıkalım. 31 Mart zaferi, sizin eseriniz olacak" uyarısında bulundu

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur ittifakı'nın Atakum Belediye Başkan Adayı Zihni Şahin, AK Parti İl Teşkilatı tarafından başlatılan Sandık Eğitim Programı'na katıldı. Şahin, burada yaptığı konuşmada, eğitmi programına katılan partilileri, "Sandıklara sahip çıkalım" diye uyardı.

'SEÇİM SANDIKTA KAZANILIR'

Atakum'da, Yalı Kafe'de gerçekleştirilen eğitim sandık eğitim programına AK Parti Atakum İlçe Başkanı Haluk Köksoy ve MHP  Atakum İlçe Başkanı Ahmet Hatinoğlu ile birlikte katılan Zihni Şahin, partililer ve sandık görevlilerine hitap etti. Zihni Şahin, "Seçim sandıkta kazanılır düşüncesini ilke edindik. Bu nedenle seçimlerde sandıklara ne kadar sahip çıkarsak Allah'ın izniyle bu maratonu da atlatırız" dedi.

'1 OYA BİLE SAHİP ÇIKALIM'

AK Parti'nin her bir kademesinde görev alan teşkilat mensuplarının sandık görevlileriyle birlikte 31 Mart Yerel Seçimleri'ne yoğun bir şekilde çalıştıklarına dikkati çeken Zihni Şahin, "Birliktelikleriyle, meydana getirdikleri bu oluşumla tarihe geçecek olan AK Parti ve MHP, dolayısıyla Cumhur İttifakı, 31 Mart'ta sandıktan zaferle çıkacaksa bu sizlerin eseri olacaktır. 1 oya bile sahip çıkacaksınız. Bu nedenle sandık eğitim programını son derece önemsiyorum. Seçimlerde sorumluluğunuzun bilinci içerisinde üzerinize düşeni yapacağınıza inanıyor, şimdiden başarı diliyorum" diye konuştu.

Eğitimde sandık görevlilerine uymaları gereken kurallar ve dikkat etmeleri gereken hususlar gibi teorik bilgilerin yanısıra, sandık başında yaşanabilecek olası olumsuz durumlar, uygulamaları olarak gösterildi.


Yayın Tarihi: 09/03/2019