Milletvekili Köktaş'tan Regaip Kandili Mesajı


Milletvekili Köktaş'tan Regaip Kandili Mesajı
 
AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, üç ayların başlaması ve Regaib Kandili dolayısıyla bir mesaj yayınladı.
 
Milletvekili Köktaş mesajında şu sözlere yer verdi : "Rahmet, bereket ve mağfiret ikliminin yaşandığı Recep, Şaban ve Ramazan ayları olan mübarek üç aylara kavuşmanın manevi huzurunu ve mutluluğunu tüm islam alemi olarak yaşıyoruz.
Bu aylar dinimizde kutsal zamanlardır. İbadetin büyük sevaplarla karşılığını bulduğu eşsiz günlerdir. Birlik ve beraberliğimizin en yüce mertebeye çıktığı, sevgi ve muhabbetin aramızda yayıldığı anlardır.
Üç ayların müjdecisi olan mübarek gecelerden Regaip Kandilini idrak edeceğiz. Bu geceler, insanları bir birine daha çok kenetleyen, dostluk ve kardeşliği pekiştiren günler olarak hayatımızda çok önemli yeri vardır.
Kandiller insanlarımızın kalplerini birbirine yaklaştıran, komşuluk, kardeşlik ve dayanışma duygularını en üst seviyeye çıkartan, manevi hayatımızın aydınlanmasına vesile olan çok özel gecelerdir.
Dinimizde mübarek sayılan üç aylar’ın müjdecisi olan Regaib Kandili, toplum hayatımızda çok özel bir önemi ve vazgeçilmez bir yeri vardır. İnsanlarımızın, Rabbimize daha derin bir şükür imkânı bulacağı bu özel gecede, muhabbetin, sohbetin, kaynaşmanın artmasını temenni ediyorum.
Yardımlaşma, dayanışma hislerinin hayır ve iyiliklerin artarak yoğunlaştığı bu güzel gecenin birliğimize, beraberliğimize ve hayra vesile olmasını Cenab-ı Allah'tan niyaz ediyorum.”"

Yayın Tarihi: 06/04/2016