Cumhuriyet, Bize Bırakılan En Büyük Hazinedir


Cumhuriyet, Bize Bırakılan En Büyük Hazinedir

Yayımladığı mesajla 29 Ekim Cumhuriyet Bayramının 96’ncı Yıldönümünü kutlayan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, "Cumhuriyet, bize bırakılan en büyük hazinedir" dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Cumhuriyetin ilanının 96’ncı yılını yayımladığı mesaj ile kutladı. Cumhuriyetin ilan edilişinin 96'ncı yıl dönümünü kutlamanın onurunu ve mutluluğunu yaşadıklarını belirten Başkan Demir, "Bu gurur hepimizindir. Cumhuriyet, binlerce yıldır bağımsız bir şekilde yaşayan aziz milletimizin, canını hiç düşünmeden vatan uğruna feda eden ecdadımızın bizlere bıraktığı en kıymetli hazinedir"  dedi.

TARİHİN DÖNÜM NOKTASI

Türk milletinin, tarih sahnesine çıktığı ilk günden bu yana kahramanlık ve zaferlerle anılan bir millet olduğunu belirten Başkan Mustafa Demir, ‘Birlik ve beraberliğimiz devam ettiği müddetçe, Türkiye Cumhuriyeti devletini ve milletini bölmek ve parçalamak isteyen hainlerin oyunları boşa çıkacaktır. Bu vesile ile Cumhuriyetin 96’ncı yılını kutlarken başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere ebediyete intikal eden şehitlerimizi, hayatta olan gazilerimizi şükran ve minnetle bir kez daha anıyorum" ifadelerini kullandı.


Yayın Tarihi: 27/10/2019