Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Yavuz’dan Ayvacık Belediyesi’ne Ziyaret


Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Yavuz’dan Ayvacık Belediyesi’ne Ziyaret

Samsun Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Yavuz Ayvacık Belediye Başkanı Mustafa Belur’u makamında ziyaret etti. Oldukça sıcak bir ortamda gerçekleşen ziyarette güncel konuların yanı sıra İlçenin bugünü ve geleceği ile ilgili çeşitli projeler ve hizmetler hakkında bilgi paylaşımı yapıldı. Cumhuriyet Başsavcısı “ Saklı Cennet Ayvacık adını ve güzelliğini herkesten duyuyorduk. Saklı Cennet Ayvacık’ın gerçeğini görmek ve hissetmek çok farklı bir duyguymuş, böylesine güzel bir yerin daha fazla tanıtılması ve doğa güzelliğinin aynı şekilde korunarak gelecek nesillere bırakılmasını umut ediyoruz.” Diye belirterek İlçeye duyduğu hayranlığı ifade etti.

Ayvacık Belediye Başkanı Mustafa Belur ziyaretinden dolayı Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Yavuz’a teşekkür ederek kendisine İlçenin fotoğrafını ve için de ilçeye özgü elma pekmezi ile fındık bulunan çanta hediye etti.

Samsun Hakimi ve Samsun Bölge Adliye Mahkemesi Üyesi Cevat Şensoy, İlkadım Belediye Başkan Yardımcısı Erol Köroğlu, Osman Bozkurt ile birlikte daha sonra İlçenin Keyf-i Seyyah evinde manzara eşliğinde öğle yemeği yemelerinin ardından Samsun Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Yavuz ile beraberindekiler İlçeden ayrıldı.


Yayın Tarihi: 23/10/2017