Samsunlu Gazeteciye Önemli Görev


Samsunlu Gazeteciye Önemli Görev

Samsun Ondokuz Mayıs Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve AHaber-Atv kanallarının bölge müdürü Mahmut Erdoğan'a 15 Temmuz'da önemli görev. 

Mahmut Erdoğan, 15 Temmuz 2016 yılında yaşanan hain darbe girişimi sonrası Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısı ile başlatılan Demokrasi Nöbetlerinde 27 gün boyunca Samsun Cumhuriyet Meydanında gerçekleştirdiği başarılı canlı yayınlarla dikkatleri üzerine çekmişti. Samsun Cumhuriyet Meydanında tutulan Demokrasi Nöbetlerini A Haber ve ATV ortak yayınları ile tüm dünyaya canlı yayınlar aracılığı ile duyuran Mahmut Erdoğan, daha sonra Cerablus'un DEAŞ terör örgütünden temizlendiği  Fırat Kalkanı Harekatı ile ilgili görevlendirilerek Suriye'ye görevlendirilmişti.

Fırat Kalkanı Harekatı devam ederken Mahmut Erdoğan, buradan da Halep'in tahliye edilmesi ile ilgili sürecide canlı yayınları ile dünyaya anbean aktardı. Samsun Ondokuz Mayıs Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve AHaber-ATV kanallarının bölge müdürü Mahmut Erdoğan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın AK Parti Genel Başkanı seçildiği tarihi kongrede de görev alarak buradaki gelişmeleri ekranlara yansıtmıştı.

Mahmut Erdoğan'ın gerçekleştirdiği başarılı canlı yayınlarının ardından şimdi de 15 Temmuz hain darbe girişiminin 1'inci yıl dönümünde Ankara'da yapılacak canlı yayınlar için kameramanı Yasin Köse ile birlikte görevlendirildiği öğrenildi. Mahmut Erdoğan'ın 15 Temmuz darbe girişiminin birinci yıl dönümünde Ankara'dan 15 Temmuz süreci ile ilgili yaşananları  aktaracak.


Yayın Tarihi: 12/07/2017