Başkan Zihni Şahin’den Anket Açıklaması


Başkan Zihni Şahin’den Anket Açıklaması

Yapıldığı iddia edilen anketlerle hiç bir ilişkimiz yoktur

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, Samsun’da Ak parti genel merkezimizin yaptırdığı algısı oluşturulmaya çalışılan anketler le ilgili bir açıklama yaptı.

Başkan Şahin açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

“Saygıdeğer Hemşerilerim,

Bulunduğum Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevimden dolayı aşağıda ki açıklamayı tüm hemşerilerim ve basınımız ile paylaşıyorum:

Son günlerde yapılan ve Ak parti genel merkezimizin yaptırdığı gibi algı oluşmasına sebep olan Samsun merkezimiz dışında ki ilçelerimizde de yapıldığı iddia edilen anketlerle hiç bir ilişkimiz yoktur.

Cumhurbaşkanımız ve Genel başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan Bey 24 Kasım tarihinde Partimizin büyükşehir belediye başkan adayımızı açıklamıştır. Tarafımdan gerek sosyal medya hesaplarımda ve basın kuruluşlarımıza yaptığım açıklamalarda net ifadelerle duygu ve düşüncelerimi paylaştım. Hayırlı olsun dileklerimi sundum. Başta Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan Bey olmak üzere partimizin yerel ve genel merkez dâhil tüm organlarına bu net ifadelerimi de arz ettim.

Cumhurbaşkanımızın açıklamasından sonra anketlerle uğraşmak, partimize ve partimizin mevcut belediye başkanı arkadaşlarıma, adaylarımıza ve aday adaylarımıza zarar verecek böyle çalışmalar bize yakışmaz. Benim anlayışım da böyle lobicilik, kulis, siyasi entrika ve ihanetler yoktur.

Şahsımın Anketlerle algı oluşturulmasına ihtiyacı yoktur. Biz her gün halkımızın içindeyiz. Sevgi ve saygı içerisinde bir ve beraberiz. Tek derdim 31 Mart tarihine kadar görevimi layıkıyla yapmak onur olarak gördüğüm Samsunumuza ve hemşerilerimize hizmet etmektir.

Her zaman şunu ifade ettim: “BİZ, SAMSUN OLARAK BÜYÜK BİR AİLEYİZ" 
Bu duygu ve düşüncelerle son olarak saygıdeğer hemşerilerimle Yunus Emreden esinlenerek şunları paylaşıyor ve her bir hemşerime bir kez daha teşekkür ediyorum.

Biz gelmedik kavga için
Bizim işimiz hizmet ve sevgi işi.

Zihni Şahin
Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı"


Yayın Tarihi: 21/12/2018