Milletvekili Köktaş’tan 23 Nisan Mesajı


Milletvekili Köktaş’tan 23 Nisan Mesajı

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 98. yılı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Milletvekili Köktaş mesajında şu sözlere yer verdi: "Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin kuruluşunun 98. yılında milli egemenliğimizin kabulünü kutlamanın gururunu yaşıyoruz. Gücünü milletinden alan Türkiye Büyük Millet Meclisi, dün olduğu gibi bugün de, milletinin hizmetinde görevini hassasiyetle sürdürmektedir.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk, milli egemenliğimizin ilan edildiği, bu kutlu günü çocuklara bayram olarak armağan etmiştir. Ulusumuzun en değerli varlığı olan çocuklarımız, barışın, sevginin, umudun ve kardeşliğin temsilcileri, aydınlık yarınlarımızın güvencesidir.

ÖĞRENCİLERİ MECLİSTE AĞIRLADI

Milletvekili Köktaş ayrıca geçtiğimiz günlerde Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde Tekkeköy İmam Hatip Orta Okulu Öğrencilerini ağırladı. Milletvekili Köktaş, öğrencilere meclisi gezdirerek bilgiler verdi.

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde ağırlamaktan büyük mutluluk duyduğum Tekkeköy İmam Hatip Orta Okulu Öğrencileri ile bol bol sohbet etme imkânı bulduk diyen Milletvekili Köktaş, "Bizlerin yarınları, ülkemizin geleceği olan çocuklarımıza 15 Temmuz hain darbe girişiminde tahribat gören meclisin bölümlerini gezdirdik. İnşallah çok okuyarak ve çalışarak, kendilerini yetiştirerek, milli ve manevi değerlerine bağlı, özgüvenleriyle başarılı çalışmalara imza atacaklar" diye konuştu.


Yayın Tarihi: 22/04/2018