Ak Parti, Ayvacık İftar Programında Buluştu


Ak Parti, Ayvacık İftar Programında Buluştu

Ak Parti İl Başkanlığı ve Ayvacık Belediyesinin ortaklaşa düzenlemiş olduğu iftar programı İlçede birlik, beraberlik içinde gerçekleşti.
İftar programına katılmak için İlçeye gelen Çevre, Şehir ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, iftar öncesi ilk olarak Ak Parti İlçe Başkanlığı ve ardından ilçe esnaflarını ziyaret ederek bir süre sohbet etti. Daha sonra Belediyeyi ziyaret eden Karaaslan Belediye Başkanı Mustafa Belur’u makamında ziyaret ederek ilçe hakkında yapılan ve yapılacak olan çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulundu

Güler Düğün Salonunda gerçekleşen iftar programına Çevre, Şehir ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan başta olmak üzere Ak Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, Ak Parti İl Başkanı Muharrem Göksel ve eşi Sema Göksel, Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Bayındırlık ve İskan eski Bakanı 24. Dönem Ak Parti Samsun eski Milletvekili Mustafa Demir, İlçe Kaymakamı Can Kazım Kuruca ve eşi Eda Kuruca, Belediye Başkanı Mustafa Belur ve eşi Aynur Çoban Belur, Ak Parti İlçe Başkanı Kadir Kızılkan, Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkan Vekili Turan Çakır, Büyükşehir Belediye Meclisi Ak Parti Grup Başkan Vekili Nihat Soğuk, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Yurt, Ak Parti İl Kadın Kolları Başkanı Rabia Bay Keser, İl Gençlik Kolları Başkanı Caner Göktepe, Ayvacık Belediye Başkan Yardımcıları Cemal Güler, Refahittin Şencan, Belediye Meclis Üyeleri, Ak Parti İl ve İlçe Yönetimi, İlçe Mahalle Muhtarları, mahalle başkanları, esnaflar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

İftar sonrası ilk konuşmayı Ak Parti İlçe Başkanı Kadir Kızılkan yaparak misafirlere katılımlarından dolayı teşekkür etti.İlçe Başkanından sonra konuşma yapan Belediye Başkanı  Mustafa Belur ‘’ Ramazan ayı birlik ve beraberliğin, sevginin ve saygının daha üst noktalarda olduğu, paylaşma duygularımızın daha yoğun yaşandığı çok özel ve güzel bir zaman dilimidir. Böyle güzel bir zaman diliminde gerçekleştirdiğimiz Saklı Cennet akşamı iftar programımıza gelerek bu güzel akşamda bizlerle beraber olup iftarımızı şereflendirdiğiniz için her birinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Rabbim tuttuğumuz oruçlarımızı kabul etsin. Tekrardan Saklı Cennetimize hoş geldiniz.’’ dedi.

Belediye Başkanı Belur'dan sonra  konuşma yapan Ak Parti İl Başkanı Muharrem Göksel ‘’ Ayvacık ilçemizin bizler için apayrı bir yeri var. Ayvacık halkı birliğin, beraberliğin sembolüdür. Girdiğimiz her seçimde bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmayıp sandıktan tüm ilçeler arasında birinci gelerek bizlere her seferinde tam güven oyu vermiştir. Birlik ve beraberliğin sembolü olan Mübarek Ramazan Ayın da bir arada olmayı canı gönülden istediğimiz Ayvacık halkımızla bu güzel akşamda bu güzel atmosferde buluşmanın mutluluğu yaşıyoruz. Düzenlemiş olduğumuz iftar programımıza gelerek soframızı paylaştığınız için hepinize teşekkür ediyorum.’’ dedi.

İftar Programına katılan Milletvekili Fuat Köktaş konuşmasında terörle mücadeleye değinerek ‘’ Terörle mücadele hedefimizden asla taviz vermeyeceğiz. Vatanımızın bölünmez bütünlüğünü korumak adına güvenliğimizi sağlamak için hayatlarını yitirerek bu topraklar uğruna canını feda eden başta Ferdullah Kaygusuz kardeşim olmak üzere tüm şehitlerimize başsağlığı diliyorum. Kanları asla yerde kalmayacak. Biz sizin vekiliniz olarak evlatlarımızın kanını yerde bırakmayacağız. Allah Mekanlarını cennet etsin ailelerine sabır versin.’’ Dedi. İlçemiz halkıyla iftar etmiş olmanın mutluluğunu yaşadığını dile getiren Samsun Milletvekili Fuat Köktaş ‘’ Kuruluşumuzdan itibaren tüm seçimlerimizde bizlere her seferinde en yüksek desteği veren siz hemşerilerime bir kez daha teşekkür ediyorum. Yine en son 1 Kasım seçimlerinde İlimizin şampiyonu Ayvacık İlçemizdi. Bizlerde bu güzel ilçemiz için Ayvacık halkı için güvenlerini boşa çıkarmayıp gece gündüz çalışıyoruz.’’ Dedi. İftar programına katılanlara birlik ve beraberlik vurgusu yaparak teşekkür etti.

Daha sonra bir ramazan akşamında Ayvacık ilçesinde bulunmaktan mutluluk duyduğunu ifade eden Çevre, Şehir ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan ‘’ Bu mübarek gecede bir kez daha söylüyorum. Hepimizin duaları başta olmak üzere verdiğimiz o çetin mücadeleyle birlikte inşallah bu terör belasından kurtulacağız. İnşallah aldığımız son şehit haberlerimiz olacak bu haberler. Yüreğimiz yanmayacak büyük acılarla. Bizim en büyük duamız şu anda bu. Duamız bir yandan buyken üzerinde yoğun olarak mücadele ettiğimiz alan da bu elbette. Bu dönemde Samsun'dan 6 şehidimiz oldu. Türkiye çapında da bir çok şehitler verdik. Allah'tan bir kez daha hepsine rahmet diliyorum. Hepsi bu mübarek gecelerde dualarımızda olacaklar. Bu huzurlu ortamlarda, bu iftar sofralarında bir araya gelebiliyorsak bu mutlaka onların sayesinde olduğu için Allah hepsinden bir kez daha razı olsun.’’ dedi.

İftar programı sonrası İlçemiz Keyf-i seyyah evine geçerek Avrupa Şampiyonası grup maçlarında mücadele eden Milli Takımımızın İspanya ile oynadığı maçı izleyen Genel Başkan Yardımcısı ve beraberindekiler burada Saklı Cennet Ayvacık’ın yaz akşamlarındaki güzel atmosferinde sohbet edip kahve içerek tadını çıkardılar


Yayın Tarihi: 17/06/2016