Başkan Mustafa Belur’dan Yeni Yıl Mesajı


Başkan Mustafa Belur’dan Yeni Yıl Mesajı

2019’da da her zaman halkımızın yanında olmaya devam edeceğiz

Ayvacık Belediye Başkanı Mustafa Belur bir mesajı yayınladı.
Başkan Belur “ Acısıyla tatlısıyla 2018 yılını geride bırakarak 2019 yılına girmenin heyecanını hep birlikte yaşıyoruz. Her yeni yıl, umutların yeşerdiği, iyimserliğin hâkim olduğu, daha iyi hayat şartlarına ulaşma yolunda beklentilerin arttığı bir ortam oluşturmaktadır.
Yeni yılda ülkemizin kalkınmada daha ileri gitmesi, refah ve huzur ortamının devam etmesi en büyük temennimizdir. Belediye olarak yeni yılda ilçemiz adına koyduğumuz hedefleri gerçekleştirebilmenin, halkımıza daha fazla sosyal ve ekonomik imkânlar sunabilmenin gayreti içerisinde olacağız. İlçemizin önüne yeni ufuklar açma, gelişimine ivme kazandırma konusunda azim ve kararlılığımızı sürdüreceğiz. İnşallah ben ve mesai arkadaşlarım 2018 yılında olduğu gibi 2019’da da her zaman halkımızın yanında onların dertlerine ortak olmaya, sevinçlerinde yanlarında olmaya yaşlı, genç, çocuk tüm hemşehrilerimizle beraber olmaya devam edeceğiz.
Bu duygu ve düşüncelerle yeni yılı en samimi duygularımla kutluyor; 2019 yılının ülkemize, milletimize, ilçemize ve kıymetli Ayvacıklı hemşehrilerime huzur, barış, sağlık, mutluluk ve hayırlar getirmesini temenni ediyorum” dedi.


Yayın Tarihi: 30/12/2018