Büyük Destanın Coşkusunu ve Gururunu Yaşıyoruz


Büyük Destanın Coşkusunu ve Gururunu Yaşıyoruz

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan 30 Ağustos Zafer Bayramının 95. yıldönümü vesilesiyle bir mesaj yayımladı. Karaaslan’ın mesajı şöyle:

‘30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 95. Yıldönümünde, bu büyük destanın coşkusunu ve gururunu bir kez daha yaşıyoruz. 30 Ağustos Zaferi; Türkiye'nin geleceği için binlerce şehidin, milli birlik ve beraberlik ruhu içinde canları pahasına, özgürlük ve bağımsızlık meşalesini sonsuza dek sönmemek üzere yaktığı büyük bir zaferdir.

Aziz Milletimiz bu zaferle, milli hâkimiyet, milli birlik ve beraberlik anlayışı içerisinde, kendisini tarih sahnesinden silmek isteyenlere, tüm mazlum halklara örnek teşkil edecek biçimde unutulmayacak bir ders vermiş; hiçbir şekilde bağımsızlık ve hürriyetinden ödün vermeyeceğini tüm dünyaya kabul ettirmiştir. 30 Ağustos ruhu büyük zaferden 94 yıl sonra 15 Temmuz hain darbe girişiminde tekrar dirilmiş; tanklara ve toplara karşı göğüs göğüse çarpışarak ülkemizi bir kez daha kurtarmıştır.

Bu duygu ve düşüncelerle başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, bu zaferi bize armağan eden İstiklal mücadelemizin bütün kahramanlarını, bu toprakları bize vatan yapan ve vatan kalması icin canindan vazgeçen aziz şehitlerimizi, kahraman gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyorum. 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlu olsun.’ 


Yayın Tarihi: 28/08/2017