Kazım Öksüzoğlu: ‘’Derebahçe İçin Kolları Sıvadım’’


Kazım Öksüzoğlu:  ‘’Derebahçe İçin Kolları Sıvadım’’

Derebahçe Mahallesi Muhtar Adayı Kazım Öksüzoğlu, ''Daha huzurlu, daha mutlu ve daha yaşanılabilir bir Derebahçe için kollarımı sıvadım'' dedi.

Samsun’un İlkadım İlçesi Derebahçe Mahallesinde muhtar adayı olan Kazım Öksüzoğlu, gerçekleştirdiği çalışmalarla ve verdiği seçim sözleriyle dikkat çekiyor. Derebahçe Mahallesi için kapsamlı hizmetlere öncülük etmeye hazır olduğunu söyleyen Kazım Öksüzoğlu, “Derebahçe Mahallesinde doğup büyüyen ve mahallesinin her bir ferdini ailesi gibi gören birisi olarak, mahallemizin daha da yaşanılabilir bir mahalle haline gelmesi için göreve talibim” dedi.

Seçim çalışmaları kapsamında sık sık mahalle sakinleriyle bir araya geldiğini söyleyen Derebahçe Mahallesi Muhtar Adayı Kazım Öksüzoğlu, gördüğü ilgi ve destekten dolayı teşekkür ederek, “Yıllardır mahallesinin insanları için dertlenen, sosyal ve kültürel çok sayıda projeye imza atmış bir Derebahçeliyim. Ben mahallemi, mahallem de beni seviyor. Şimdi bu sevgiden bir güç oluşturup, daha huzurlu, daha mutlu ve daha yaşanılabilir bir Derebahçe için kollarımı sıvadım. Mahalle muhtarlığının ne kadar önemli olduğunun ve istenildiğinde neler yapılabileceğinin farkındayım” diye konuştu.


Yayın Tarihi: 07/02/2024 - 12:25