Başkan Genç'ten Ramazan Buluşmaları


Başkan Genç'ten Ramazan Buluşmaları

Ramazan ayında iftarlarını vatandaşlarla birlikte açan Canik Belediye Başkanı Osman Genç, teravih namazı sonrası ise her akşam farklı bir mahallede vatandaşlarla buluşuyor. Ramazan Buluşmaları geleneğini bu yıl da sürdüren Başkan Genç, mahalle sakinleri ile çay içip, sohbet ediyor.

Adnan Menderes Demokrasi Meydanı'nda kurulan İftar Sofrası ve düzenlenen Ramazan Günleri Etkinlikleri ile Canik'te onbir ayın sultanının maneviyatı yaşanırken, iftar öncesi vatandaşlarla buluşan Başkan Osman Genç, ay boyunca 'RamazanBuluşmaları'nda da farklı mahalle sakinleri ile biraraya geliyor. Adnan Menderes Demokrasi Meydanı’nda iftarını binlerce kişi ile birlikte açan Başkan Genç, teravih namazının sonrasında ise her akşam farklı bir mahallede vatandaşlarla çay içiyor, onlarla sohbet ediyor, onların istek ve önerilerini dinliyor.

HER AKŞAM FARKLI MAHALLE

Namaz sonrası vatandaşlarla buluşan Başkan Osman Genç, cami çıkışında çocukların ilgisiyle karşılaşıyor. Ramazan ayı başından itibaren bugüne kadar Gaziosmanpaşa, Kuzey Yıldızı, Haciismail, Karşıyaka, Uludağ mahallelerinde teravih sonrası vatandaşlarla hasbihal eden Başkan Genç, son olarak Soğuksu Mahallesi sakinleri ile biraraya geldi. Soğuksu Mahallesinde bir çay ocağında vatandaşlarla sohbet eden Genç, Başkan Yardımcıları ve Birim Müdürlerinin de yer aldığı hizmet eden-hizmet alan buluşmasında, vatandaşların taleplerini de anında ilgili birim müdürüne aktarıyor.

BİRLİK VE BERABERLİK AYI

Ramazan ayının birlik ve beraberlik bağlarının güçlenmesi için iyi bir fırsat olduğunu ifade eden Başkan Osman Genç, "Ramazan ayında vatandaşlarımızla buluşmalarımızı bu yıl da sürdürüyoruz. Teravih vesilesi ile her akşam farklı mahallede vatandaşlarımızla bir araya geliyoruz. Ramazan ayının manevi atmosferine uygun olarak geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yıl da bu geleneğimizi sürdürüyoruz. Ramazan ayının güzelliklerini Canik'te tüm hemşehrilerimizle yaşamak istiyoruz" dedi.           

VATANDAŞLARLA İÇ İÇE                            

Ramazan ayının iyilik, yardımlaşma ve bereket ayı olduğunu söyleyen Başkan Genç, "Ramazan ayında dahemşehrilerimiz ile iç içe olmaya, rahmet ayı Ramazan’ın bereketini hep birlikte yaşamaya gayret gösteriyoruz. Bu buluşmalarda mahallelerimizin eksiklerini yerinde tespit ederken, sorunların çözümü noktasında da hemşehrilerimizin fikirlerini alıyoruz. Kurulan iftar sofraları, hep birlikte kılınan teravih namazları birlik ve beraberliğimizi kuvvetlendirdiğimiz manevi ortamlardır. Allah birlik ve beraberliğimizi bozmasın" diye konuştu.


Yayın Tarihi: 14/06/2016