Milletvekili Neslihan Hancıoğlu’ndan 23 Nisan Mesajı


Milletvekili Neslihan Hancıoğlu’ndan 23 Nisan Mesajı

Samsun Milletvekili Neslihan Hancıoğlu, “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı” dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Hancıoğlu mesajında şu ifadelere yer verdi;

“Bugün ne mutlu ki bizlere; milletimizin egemenliğini eline alışının, tarihini özgür iradesiyle yeniden yazışının 100. yıl dönümünü kutluyoruz.

Ulusumuzun büyük önderi Mustafa Kemal Atatürk ve onunla birlikte bu hürriyet destanını yazan atalarımızın manevi miraslarının bizlere yüklediği büyük sorumlulukla; Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde tecelli eden milli egemenliğe, demokrasimize, hukukun üstünlüğüne ve Cumhuriyet’imize her şart ve koşulda sahip çıkacağımızı bir kez daha bütün dünyaya ilan ediyoruz.

23 Nisan, ulusal bütünlüğümüzün olduğu kadar, yarınlarımız olan çocuklarımızın da teminatıdır.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kuruluş günü olan 23 Nisan’ı, “Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı” ilan ederek, ülkemizin aydınlık yarınlara çocuklarımız sayesinde kavuşacağını vurgulamıştır. Bizler de geleceğimizin teminatı çocuklarımızın daha mutlu daha müreffeh yarınları için bütün gücümüzle çalışacağız.

Bu duygularla, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, millet iradesinin tecelligâhı olan Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin hayat bulmasını sağlayan vatanseverlerimizi şükranla anıyor, aziz şehitlerimize rahmet diliyor, ulusumunuz ve özellikle çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyorum.”


Yayın Tarihi: 21/04/2020