MHP'de 3 İlçe Başkanı Görevden Alındı


MHP'de 3 İlçe Başkanı Görevden Alındı

Milliyetçi Hareket Partisi Samsun’da 3 ilçe başkanı görevden alındı, yerlerine yeni atamalar yapıldı.

Milliyetçi Hareket Partisi Samsun İl Başkanlığından İlçe Başkanlıklarıyla ilgili; ‘3 ilçede bayrak değişimi oldu’ açıklamasında bulundu.

Milliyetçi Hareket Partisi Samsun İl Başkanı Abdullah Karapıçak tarafından yapılan açıklamada “uyumlu çalışma” başlığıyla “Milliyetçi Hareket Partisinde uyumlu ve teşkilatların her açıdan belirlenen hedeflere ulaşma çalışmalarında 3 ilçemizde bir bayrak değişimi yaşandı. İlkadım, Atakum ve Canik İlçelerinde gerçekleşen fesihler ve eş zamanlı olarak 3 ilçemize atamalar gerçekleştirildi. Fesih sonrası görevden alınan İlçe Başkanlarımıza ve Yönetim Kurullarına çalışmalarından dolayı teşekkür ediyoruz. Bu bir bayrak değişimidir. Yeni atanan İlçe Başkanlarımız ve Yönetim Kurulları için sıkı çalışma gerektiren bir dönem başlıyor. Yeni atanan 3 İlçe Başkanı ve Yönetim Kurulu ile birlikte tüm ilçe teşkilatlarımızla sıkı bir çalışma sürecine gireceğiz. Görev yapan İlçe Başkanı ve Yönetim Kurullarına teşekkür ediyorum. Yeni atanan İlçe Başkanlarımıza ve Yönetim Kurullarına da başarılar diliyorum” dedi.

Yapılan açıklamada Milliyetçi Hareket Partisi İlkadım İlçe Başkanlığına Özcan Kınalı, Atakum İlçe Başkanlığına Murat Akoğlu, Canik İlçe Başkanlığına ise Mustafa Kılıç İlçe Başkanı olarak atandı.


Yayın Tarihi: 13/11/2019