Başkan Aksu’dan Giresunspor Bayrağı Asma Çağrısı


Başkan Aksu’dan Giresunspor Bayrağı Asma Çağrısı

Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu, yeşil beyazlı Giresunspor’un süper lig yolunda önemli avantajı bulunduğuna dikkat çekerek; “ İşyerlerimizi, cadde ve sokaklarımızı yeşil-beyaz renklerle, bayraklarla donatmalıyız” çağrısı yaptı.

Giresunspor’un 1925 yılında amatör maçlar oynamaya başladığını, daha sonra resmen 1967 yılında kurulduğunu hatırlatan Belediye Başkanı Aksu şöyle konuştu; “ Türk Futbol Tarihine “ Çotanaklar “ olarak adını yazdıran Giresunspor’umuz 40 yıl sonra Süper Lige çok yakındır. Takımımızı desteklemek, şehrimizi şampiyonluğa hazırlamak için üzerimize düşeni yapmalıyız. Giresun’u baştan aşağıya yeşil beyaz bayraklarla donatmalıyız. Belediye binalarına bayrağımızı astık.

“Giresunspor’un, kalan maçlarının her birinin final olduğunu söyleyen Başkan Aksu; “ Giresunspor Başkanımız Mustafa Temel Bozbağ, yönetim kurulu, teknik kadro, futbolcularımız, taraftarlarımız, bu başarıyı sağladılar. Gurbetteki hemşerilerimiz, Giresunluyum diyen herkes bu büyük davanın arkasında kenetlenmelidir. Başaracağımıza inanıyorum. İnanan tüm hemşerilerimi şimdiden kutluyorum” şeklinde düşüncelerini dile getirdi.


Yayın Tarihi: 02/03/2017