Samsunspor İçin Örnek Dayanışma Şehir Kenetlendi


Samsunspor İçin Örnek Dayanışma Şehir Kenetlendi

Samsunspor'u Trabzonspor deplasmanında desteklemeye hazırlanan Samsunspor Taraftar Gruplarına, şehrin siyasi isimlerinden ulaşım desteği geliyor.

Samsunspor Taraftar Grupları, gerçekleştirdikleri ziyaret turlarıyla, Trabzonspor deplasmanı öncesince güç depolamaya devam ediyor. MHP İl Başkanı Burhan Mucur, AK Parti İl Başkanı Mehmet Köse ve AK Parti Genel Başkanvekil Yardımcısı Fuat Köktaş'ı ziyaret eden Samsunspor Taraftar Grupları, deplasman ulaşımı için destek sözü aldı. Samsunspor Taraftar Gruplarına bu ziyaretlerinde Samsunspor Başkanvekili Veysel Bilen ile Samsunspor Genel Müdürü Soner Soykan da eşlik etti.

"BAŞKAN MUCUR'DAN 10 OTOBÜS DESTEĞİ"

MHP İl Başkanı Burhan Mucur, Samsunspor taraftarının Trabzonspor deplasmanına ulaşımı için destek vermeye hazır olduklarını söyleyerek, "Samsunspor bu şehrin en önemli markası. Bu değerli marka için, bugüne kadar olduğu gibi her zaman üzerimize düşeni yaparız. Şehrinin armasına sevdalı Samsunspor taraftarının, Trabzonspor deplasmanına ulaşımı için biz de Milliyetçi Hareket Partisi teşkilatı olarak 10 otobüs ile katkı sağlayacağız" dedi.

"17 İLÇEMİZİ HAREKETE GEÇİRİYORUZ"

Samsunspor Taraftar Gruplarının ziyareti karşısında duyduğu memnuniyeti dile getiren AK Parti İl Başkanı Mehmet Köse, deplasman hazırlığında olan Samsunspor taraftarına destek vermek 17 ilçeyi harekete geçireceklerini söyleyerek, "Samsunsporumuz için yollara düşecek olan büyük taraftarımız, her şeyin en iyisini hak ediyor. Bizlere de bu birlik ve beraberlik ortamını desteklemek düşüyor. Belediye başkanlarımız ve teşkilatlarımızı hızlıca harekete geçirip, ulaşma güçlü bir destek sunacağız" diye konuştu.

ULAŞIM'A FUAT KÖKTAŞ DESTEĞİ

Trabzonspor deplasmanı için önemli bir ulaşım desteği de AK Parti Genel Başkanvekil Yardımcısı Fuat Köktaş'tan geliyor. Samsunspor Taraftar Gruplarını ofisinde ağırlayan Fuat Köktaş, "Samsunspor'un başarısı için en önemli etkenlerden birisi de büyük Samsunspor taraftarıdır. Deplasman tribününde yerini alıp, tüm Samsunluların ve Samsunsporluların ortak sesi olacak olan taraftarımızın ulaşımına biz de gereken katkıyı sağlayacağız. Bu şehrin takımı da, taraftarı da her şeyin en iyisini hak ediyor" dedi.

TARAFTAR GRUPLARINDAN TEŞEKKÜR

Samsunspor Taraftar Grupları adına, ulaşım desteği verenlere teşekkür eden Tonguç Ali Anıl, "Şehrimiz birlik ve beraberliği ile örnek olmaya devam ediyor. Her deplasman olduğu gibi, Trabzonspor deplasmanına da güçlü bir şekilde gidiyoruz. Samsun'un sevdası olan Samsunspor, bu şehrin birleştirici gücüdür. Bunu bu dönemlerde net bir şekilde görüyoruz. Taraftarlarımızı sağ salim Trabzon'a ulaştırıp, galibiyet sevinciyle de şehre dönmelerini sağlayacağız. Destek olan herkese teşekkür ediyoruz" dedi.


Yayın Tarihi: 11/12/2023 - 17:03