'Biz Bize Yeteriz' Çağrısı Büyük Ses Getirdi


'Biz Bize Yeteriz' Çağrısı Büyük Ses Getirdi

Samsunspor Taraftar Gruplarının 'Biz Bize Yeteriz' çağrısı büyük ses getirirken, Başkan Yüksel Yıldırım, kendisinden talep edilen bilet fiyatı indirimi ve deplasman ulaşım destek talebine duyarsız kalmadı! Başkan Yıldırım, Bilet fiyatları ciddi oranda indirilirken, deplasman maçları için ulaşım desteğinin arttırılacağını söyledi. Kale arkası tribünler de kadınlar ile öğrencilere ücretsiz hale gelecek!

Samsunspor Taraftar Gruplarının, 'Biz Bize Yeteriz' sloganıyla başlattığı dayanışma hareketine Samsunspor Kulübü Başkanı Yüksel Yıldırım'dan tam destek geldi. Samsunspor için tüm şehrin birlik ve beraberlik içerisinde olması yönündeki çağrıları büyük ses getiren Samsunspor Taraftar Grupları, bu kapsamda Samsunspor Kulübü Başkanı Yüksel Yıldırım'dan bazı taleplerde de bulunmuştu. Bilet fiyatlarının düşürülmesini ve deplasman maçlarına daha fazla ulaşım desteği sağlanması yönündeki taleplerini Başkan Yıldırım'a ileten Samsunspor Taraftar Grupları, bu taleplerine 'tam destek' yanıtı ile karşılık buldu.

Samsunspor Taraftar Gruplarının bilet fiyatlarında indirime gidilmesi yönündeki talebinin ardından Başkan Yüksel Yıldırım'ın onayladığı yeni fiyatların şu şekilde olduğu öğrenildi. Batı Alt: 300 TL'den 150 TL'ye, Batı Üst: 200 TL'den 100 TL'ye, Doğu Alt - Üst: 150 TL'den 55 TL'ye, Kale Arkası: 100 TL'den 35 TL'ye indirildi. Öte yandan deplasman maçlarında tribünlerde daha güçlü bir şekilde yer almak için ulaşım desteği isteyen taraftarın bu çağrısına da kayıtsız kalmayan Samsunspor Kulübü Başkanı Yüksel Yıldırım, bu konuda da üzerine düşeni fazlasıyla yapacağını belirtti. Başkan Yıldırım, ayrıca kale arkası tribünlerinin kadınlara ve öğrencilere ücretsiz olacağını paylaştı.

Samsunspor'un her zaman ve her koşulda destekçisi olduklarını söyleyen Samsunspor Taraftar Grupları, birlik ve beraberlik çağrısını yineledikleri mesajlarında Başkan Yıldırım'a teşekkür ederken, yaşanan gelişmeler hakkında da bilgi verdi;

İşte Samsunspor Taraftar Gruplarının O Mesajı;

Kamuoyuna Duyurulur;

Samsunspor Taraftar Grupları olarak şehrimizin değişmez sevdası Samsunsporumuzun her koşulda yanında olduk, olmaya da devam edeceğiz. Samsunspor'un, Samsunsporludan başka dostunun olmadığını, tarih bize defalarca gösterdi. Bu gerçekten hareketle, yaşanan bütün olumsuzlukları bir kenara bırakıp, sevdamız Samsunsporumuza sımsıkı sarılmamız gerekiyor.

Büyük Samsunspor ailesi olarak, biz ilk defa zor günlerden geçmiyoruz! Geride bıraktığımız yıllara baktığımızda, daha kötü günleri, daha zor şartları hep birlikte aştık. Bundan sonra da aynı şekilde olmaya devam edecek. Kimse yoksa, biz varız dedik ve sevdamızın peşinden bir an olsun ayrılmadık. Bizi bu sevdadan, hiç bir şey ayıramaz!

Şimdi daha güçlü olma zamanıdır! Kendi sahamızdaki maçlarımızda daha güçlü taraftar desteğine ihtiyacımız var. Bu anlamda bilet fiyatlarında indirime gidilmesi için Samsunspor Kulübü Başkanı Yüksel Yıldırım'dan bir talepte bulunduk. Bu talebimizi geri çevirmeyen, bilet fiyatlarında ciddi oranda indirime giden ve kale arkası tribünü kadınlar ile öğrencilere ücretsiz hale getiren Başkan Yıldırım'a teşekkür ediyoruz. Bu noktada kombine bilet alan taraftarlarımızın, bu indirimleri hoşgörü ile karşılayacağına inanıyor ve anlayışları için şimdiden teşekkür ediyoruz.

Deplasman maçlarımıza daha kalabalık, daha güçlü bir taraftar yapısıyla gidebilmek için, daha fazla ulaşım desteğine ihtiyacımız var. Ulaşım noktasındaki eksiklerimizi ilettiğimiz Samsunspor Kulübü Başkanı Yüksel Yıldırım, bu konuda da Samsunspor taraftarının yanında olacağını bizlere ifade ederek, ulaşım desteği sağlanacağı yönündeki kararını iletti. Artık deplasmanlarda daha güçlü olacağız!

Büyük Samsunspor ailesi olarak, biz bize yeteriz! Bunu dosta düşmana göstereceğiz. Samsunspor Kulübü Başkanı Yüksel Yıldırım başta olmak üzere tüm yönetim kadrosu, teknik ekip, futbolcularımız ve Samsunspor taraftarı olarak birbirimize daha sıkı sarılacağız. Hep birlikte Samsunsporumuzun başarısı için mücadele edeceğiz.

Samsunspor Taraftar Grupları


Yayın Tarihi: 27/12/2023 - 13:12