Samsunspor Puan Farkını 10’a Yükseltti


Samsunspor Puan Farkını 10’a Yükseltti

Yılport Samsunspor, ligin 26’ncı haftasında evinde ağırladığı İnegölspor’u 4 – 1’lik skorla mağlup ederek puanını 67’ye yükseltti.

Ligde en yakın takipçisi Manisa FK’nın haftayı mağlup kapatmasının ardından Samsunspor bu galibiyetle puan farkını 10’a yükseltti.  

STAT: Samsun 19 Mayıs Stadı
HAKEMLER: Serkan Önsal, Suat Güz, Mehmet Akıncık, Levent Gümüşdere
YILPORT SAMSUNSPOR: Nurullah, Caner, Veli, Yalçın, Gökhan Meral, Ercan, Guido (Dk. 69 İbrahim Halil Çolak), Oğuz, İlyas Kubilay Yavuz (Dk. 66 Bahattin), Burak, Atabey (Dk. 88 Erkam)
İNEGÖLSPOR: Şener, Gökhan, Cengiz (Dk. 82 Yasin Görkem), Ahmet, Tayfun (Dk. 89 Raif), Niyazi, Selimcan (Dk. 35 Cumhur), Hacı, Enes, Abdullah, Bilal
GOLLER: Dk. 6 ve Dk. 28 Guido, Dk. 31 Burak Çalık, Dk. 86 Bahattin (Yılport Samsunspor) Dk. 23 Cengiz Ötkün (İnegölspor)
SARI KARTLAR: Ahmet Hakan Şahin, Enes Bayır (İnegölspor)

Ertuğrul Sağlam; “ Taraftarlarımıza teşekkür ediyorum”

Yılport Samsunspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, “Şehitlerimizin acısı içimizdeyken, burada benim maçı değerlendirmem bir şey ifade etmeyecek” dedi.
4-1 kazanılan İnegölspor maçı sonrası basın toplantısına katılan Sağlam, “Futbol duygularla yapılan bir iş. Bu duygular harekete geçmeyince sonucunda bir şey anlatmakta çok kolay olmuyor. O yüzden daha şehitlerimizin acısı içimizdeyken burada benim maçı değerlendirmem, ‘kazandık mutluyuz’ demem çok bir şey ifade etmeyecek. Sadece taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Bu hassasiyete uygun davrandıkları için. Şehitlerimizin hepsine Allah’tan rahmet diliyorum. Yakınlarına ve milletimize başsağlığı diliyorum” dedi.


Yayın Tarihi: 01/03/2020