Bafra Belediyesi 19’uncu Sünnet Şöleni Gerçekleşti


Bafra Belediyesi 19’uncu Sünnet Şöleni Gerçekleşti

Bafra Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen Sünnet Şöleninin 19.’sunda çocuklar ve aileleri yine gönüllerince eğlendiler.

Kızılırmak Sedde Parkında gerçekleşen Sünnet Şöleni öncesinde yine geleneksel olarak düzenlenen şehir konvoyunda Belediye Başkanı Hamit Kılıç çocukların coşkusuna eşlik etti.

Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başlayan sünnet merasiminde Belediye Başkanı Hamit Kılıç katılımcılara hitaben yaptığı konuşmada; “Geleneksel hale getirdiğimiz Sünnet Şöleni’nin bu yıl 19.’sunu aynı birliktelik anlayışı ve aynı coşku ile gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Her fırsatta ifade ettiğimiz gibi ‘Bafra Bizim Evmiz’ ve biz büyük bir aileyiz. Bu büyük ailenin her bir ferdinin huzuru ve mutluluğunu tesis etmek bizlerin görevleri arasında. Bizler her fırsatta ve şartta gönül belediyeciliğinin örneklerini sunmaya gayret gösteriyoruz. Bunu hep birlikte el ele verip gerçekleştiriyoruz. Sünnet çocuklarımızın ve alilerimizin hayatlarındaki en önemli aşamalardan biri ve bu güzel ana vesile olmak bizler için ayrı bir mutluluk kaynağı. Sünnet olan kardeşlerime geçmiş olsun dileklerimi yineliyor, kıymetli ailelerine mürüvvetlerini görmelerini  temenni ediyorum” şeklinde konuştu.

AK Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı ise konuşmasında “Sünnet Şöleni bütün Bafra ailesinin şölenidir. Sünnet olan çocuklarımızın hayatlarının en mutlu günlerinde  biz de o mutluluklarına tanıklık ediyoruz. Bafra Belediyemiz bu mutluluğa öncülük ve ev sahipliği yapıyor. Çocuklarımızı tebrik ederken bu organizasyonu yapan Bafra Belediyesi’ne de teşekkürlerimi iletiyorum. İnşallah yine Peygamber Efendimizin sünneti olan evlilik mürüvvetlerini de görmek nasip olur.Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın dediği gibi Bir olacağız, beraber olacağız, iri olacağız, diri olacağız, kardeş olacağız” ifadelerini kullandı.

Başkan Kılıç, Sünnet Şöleninde Bafra Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı Burhan Sağlam’a organizasyona verilen destek nedeniyle teşekkür plaketi verdi.

Başkan Kılıç ayrıca sünnet olan çouklara hediye veren işinsanı Akif Arslan’a da teşekkür etti.

Bafra Belediyesi 19. Gelenelsel Sünnet Şöleninde Tuzla Sanat Tiyatrosu tarafından sahnelenen animasyon gösterisi ve çocuk tiyarosu katılımcılar tarafından ilgiyle izlendi.

Bafra Belediyesi 19. Sünnet Şöleni çocuklara hediye takdimi, ikramlar ve İlçe Müftüsü İbrahim Memiş tarafından edilen dua ve hatıra fotoğrafı çekimi ile sona erdi.


Yayın Tarihi: 02/09/2023 - 13:21