Piazza ‘Sage’nin Ağaçları” Sergisi İle Fotoğraf Severleri Ağırlıyor


Piazza ‘Sage’nin Ağaçları” Sergisi İle Fotoğraf Severleri Ağırlıyor

Karadeniz’in en büyük alışveriş ve yaşam merkezi Samsun Piazza AVM, bu kez fotoğraf tutkunlarını sevindirecek. Yıl boyunca düzenlediği çeşitli sergilerle ziyaretçilerini sanatla buluşturan Piazza, şimdi de Salih Geçimli’nin fotoğraflarına ev sahipliği yapacak. Geçimli’nin ağaç sevgisini betimlediği fotoğraflarının yer aldığı “Sage’nin Ağaçları” sergisi, Piazza’da 10 - 14 Ağustos tarihleri arasında görülebilecek.

Bugüne kadar birçok uluslararası katılımlarda da bulunarak, kişisel ve karma sergiler düzenleyen Salih Geçimli, ağaçlara olan ilgisini şöyle dile getiriyor; “Sage’nin ağaçları kurudur ama çok şey anlatırlar. Istırabı, acıyı, çileyi, terk edilmişliği, yalnızlığı, zulmü ve hayatın her olumsuz anını… Kendi yaşadıklarını dışında yanından geçen bakan ve seyreden insanların iç dünyasını ve anlık psikolojik durum ile ifadelerini bile adeta fotoğraflayıp yüzeyinde yansıtır”.

Ağaç sevgisinin insan ve hayvan sevgisini de beraberinde getirdiğini dile getiren sanatçının bugüne dek “Plastik Sanatlarda İnsan Anatomisi” ve “Plastik Sanatlar Eğitiminde Desen Gücü” isminde iki de eseri yayımlandı. Samsun OMÜ Eğitim Fakültesi Resim İŞ Eğitim Bölümü Tasarım Ana Sanat dalı mezunu olan Geçimli’nin sergisi Piazza AVM sanat galerisinde meraklılarını bekliyor.


Yayın Tarihi: 09/08/2016