SAMFAD ‘’Işığa Karşı’’ Fotoğraf Sergisi Yeşilyurt AVM’de


SAMFAD ‘’Işığa Karşı’’ Fotoğraf Sergisi Yeşilyurt AVM’de

Fotoğraf sanatını Samsun’da hak ettiği yere taşımak ve geniş kitlelere ulaştırma adına çalışmalarına başlayan SAMFAD (Samsun Fotoğraf Sanatı Derneği) Yeşilyurt Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nde  ‘’Işığa Karşı’’ temalı karma fotoğraf sergisini Samsunlularla buluşturuyor.

2002 yılında kurulan Samsun Fotoğraf Sanatı Derneği yaşamlarında fotoğrafa yer ayıran üyeleri ile Samsun’da fotoğraf sanatının yaşaması ve daha ileri düzeylere gelmesi için çalışmalar yapmaktadır. Zaman zaman Temel Fotoğraf Eğitim Seminerleri, her biri diğerlerinden farklı konu başlıkları altında karma sergiler düzenlemektedir. Sosyal sorumluluk projelerine destek vermekte olan SAMFAD Samsun’da geçmişte birçok sosyal içerikli projede paydaş olarak yerini almıştır.  Her hafta SALI günleri katılım sınırı olmadan üyelere ve tüm fotoğraf severlere açık, haftalık olağan toplantılarını özenle aralıksız gerçekleştirmektedir.
SAMFAD, ödülü sadece katılmak olan fotoğraf etkinlikleri ile ‘’Ayın Fotoğrafını Seçme’’ yarışmaları düzenlemektedir. Bu etkinlik katkı vermek isteyen herkese açıktır.

18 yıl içinde 31 fotoğraf sergisini başarı ile tamamlayan SAMFAD, Yeşilyurt Alışveriş ve Yaşam Merkezi çatısı altında 32. fotoğraf sergisini 24 Ocak Cuma Günü gerçekleştirilecek açılış ile fotoğraf severlerin beğenisine sunmaya hazırlanıyor. 26 dernek üyesinin katkı verdiği karma sergide 47 eser yer alacak ve konu başlığı ‘’Işığa Karşı’’.

Alışveriş yapmanın keyifli ve sıcak ortamında, birbirinden özel fotoğrafların yer aldığı sergi 24-31 Ocak tarihleri arasında Yeşilyurt Alışveriş ve Yaşam Merkezi ziyaretçileri tarafından gezilebilecek.


Yayın Tarihi: 22/01/2020