Asrın Felaketinin Üzerinden 1 Yıl Geçti Acılar Unutulmaz


Asrın Felaketinin Üzerinden 1 Yıl Geçti Acılar Unutulmaz

6 Şubatta meydana gelen ve 11 ilimizi etkileyen Kahramanmaraş merkezli depremlerin 1. yıl dönümünde yazılı bir mesaj yayınlayan Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu (TŞOF) Başkanı Fevzi Apaydın, “6 Şubat 2023’te Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 11 ilimizi etkileyen deprem ile birlikte ülkemiz adeta asrın felaketini yaşadı.

Merkez üssü Kahramanmaraş olmasına rağmen özellikle Hatay, Adıyaman, Malatya gibi illerimizde de çok büyük yıkımlar gerçekleşti. Bu yıkımlarda ne yazık ki maddi ve manevi çok büyük kayıplar yaşadık. Yaşanan felaketin ardından ilk andan itibaren devletimiz bu zor günlerde ivedilikle depremzede vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılamak için tüm imkânlarını seferber etmiştir. Ü

lkece hepimizi yasa boğan bu depremlerde hayatını kaybeden tüm vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet yakınlarına baş sağlığı ve sabır diliyorum. Acımız çok büyük, milletimizin başı sağ olsun. Allah milletimize bir daha böyle afet yaşatmasın.

Çok iyi biliyoruz ki acılar unutulmaz ama insanlar yeniden hayata sarılabilir. Toplumsal birliktelik ve dayanışma ruhu ile bu badire sonrasında da yeniden ayağa kalkacağız” ifadelerini kullandı.


Yayın Tarihi: 06/02/2024 - 12:28