Samsun-Ankara Arası 4,5 Saate İniyor


Samsun-Ankara Arası 4,5 Saate İniyor

Samsunlu işadamı Galip Öztürk'ün sahibi bulunduğu Türkiye'nin en büyük ulaşım filosu ağına sahip bulunan Metro Turizm,  otobüs filosuna kattığı Metro CIP Lourge otobüslerinin lansmanını da yaparak kutladı

Ulaşım sektöründe Samsun'da kurulup büyüyen ve Türkiye'nin en büyük otobüs filosuna sahip bulunan Metro Turizm, kuruluşunun 25'inci yıldönümünü, Samsun-Ankara arası otobüs ulaşımını 4,5 saate indirecek Metro CIP Lourge otobüslerinin tanıtımını da gerçekleştirerek kutladı. Metro Holding kuruluşlarından Samsun Gıda Yönetim Kurulu Başkanı ve 23. Dönem Samsun Milletvekili Fatih Öztürk, "Otobüsle ulaşımı, uçakla yarışır hale getirmek istiyoruz" dedi.

SAMSUN- ANKARA HATTINA METRO CIP OTOBÜSLERİ

Metro Turizm'in 25'inci kuruluş yıldönümü, AK Parti Milletvekili Ahmet Demircan, bazı sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, işadamları ve çok sayıda gazetecinin katıldığı bir programla kutlandı. Kutlama programında ayrıca, Metro Turizm'in filosuna kattığı, Samsun-Ankara arasında non-stop olarak hizmet verecek olan internetten, yazıcı kullanımına, televizyon erişiminden, öğle ve akşam yemeğine kadar farklı yeni segmentlerin yer aldığı Metro CIP Lourge otobüslerinin kamuoyuna tanıtımı da yapıldı.

EN ÜST SEGMENTLER TASARLANDI

Samsun Metro Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Çakır, 25'inci yıla yakışır bir projeyle Metro Turizm ailesi olarak Metro CIP adını verilen otobüslerle seferlerine başladığını belirterek, "Samsun-Ankara hattında CIP otobüslerimizle yolculukların tanımını değiştiriyoruz. Samsun-Ankara arası sadece 4,5 saat sürecek seyahatte; kahvaltı ya da soğuk sandviç ikramı, kesintisiz internet, Digitürk yayını gibi birçok yeniliği ve lüksü bir arada sunuyoruz. 25 yıldır yani tam çeyrek asırdır yolcularımız bizleri el üstünde tuttular, biz de onları el üstünde tutmak için elimizden geleni yapıyoruz. Ayrıca 25 yıldır bizimle birlikte bu yolda yürüyen yolcularımıza ve tüm çalışanlarımıza teşekkür ediyorum" dedi.

UÇAKLA YARIŞIR HALE GELDİK

Metro Holding kuruluşlarından Samsun Gıda Yönetim Kurulu Başkanı ve eski Samsun Milletvekili Fatih Öztürk, ulaşım sektöründe Metro Turizm'in 25'inci yılını kutladığını belirterek, "Samsun'da Galip Öztürk’ün tırnağıyla kazıyıp ortaya çıkardığı bir filonun artık zirvesine ulaşmış durumdayız. 25'inci yılımızda en üst segmentlerle Metro CIP Lourge otobüslerimizi, 16 Nisan'da yola çıkartıyoruz. Bu otobüslerimizle 7 saat olan Samsun-Ankara hattını uçakla yarışır hale getirerek 4.5 saate indireceğiz. Ayrıca otobüs ulaşımını uçaktan daha lüks hale getirmek istiyoruz. Metro Turizm olarak biz her yeniliği Samsun'dan başlatıyoruz. Sektörde 25 yıl önce Yönetim Kurulu Başkanımız Galip Öztürk'le çıktığımız bu yolculukta birçok projeyle birlikte imza attık. Bu anlamda da Metro CIP ile sektörde yine bir ilke imza atmanın gururunu yaşıyoruz. Bizlerle birlikte bu gurura ve mutluluğa ortak olan tüm katılımcılara teşekkür eder, bu başlattığımız projenin hayırlı olmasını dilerim" diye konuştu.

İŞADAMLARINDAN ÖZTÜRK’E TEŞEKKÜR

Öztürk'ün ardından söz alan Samsun'un çeşitli sivil toplum kuruluşlarının temsilci ve başkanlarının da, Metro turizmin Samsun'a ve Türkiye'ye kazandırdığı bu güzel projeden dolayı mutlu olduklarını, bu bağlamda Metro Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Galip Öztürk'e teşekkürlerini dile getirdiler. AK Parti Samsun Milletvekilili Ahmet Demircan da Türkiye'de ulaşım sektörünün önemine işaret ederek, AK Parti hükümetlerinin de duble ve bölünmüş yollarla Türkiye'yi modern bir ulaşım ağına kavuşturduğuna işaret etti.

25’İNCİ YIL PASTASI KESİLDİ

Konuşmaların ardından Metro Holding kuruluşlarından Samsun Gıda Yönetim Kurulu Başkanı ve 23. Dönem Samsun Milletvekili Fatih Öztürk ve beraberindeki konuklar hep birlikte 25'inci yıl pastasını birlikte kesti. Basınının da büyük ilgi gösterdiği toplantıda, Metro Turizm'in 25 yıllık gelişiminin anlatıldığı tanıtım filmi de izlendi.


Yayın Tarihi: 12/04/2017