Yeni Yıl Ülkemize Güzellikler Getirsin


Yeni Yıl Ülkemize Güzellikler Getirsin

Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, “ Yeni yılda tamamlanacak yatırımlar ilçemize büyük değer katacak” dedi.

Yeni yılda Kavak’ta bazı kamu yatırımların hayata geçeceği bilgisini veren Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, aldığı yatırım ve hizmetlerle her yıl biraz daha büyüyen ilçenin yakın gelecekte Samsun’un en güzel ilçelerinden birisi olacağına inandığını söyledi.

2020’nin yaşanan salgın dolayısıyla ülkemiz ve insanlık açısından zor bir sene olduğunu ifade eden Sarıcaoğlu, bu dönemde Belediye hizmetlerinin en ufak aksamaya uğramadığını belirtti. Sarıcaoğlu, ”Bu süreçte vatandaşlara  salgından korunma yolları konusunda bilgilendirme, pazar ve işyerlerinde denetim, ilaçlama, maske ve dezenfektan dağıtımı, yaşlı ve yalnız yaşayan vatandaşlarımızın ihtiyaçlarının giderilmesi ve covid-19 hastaların evlerine sıcak yemek servisi gibi pek çok çalışma yaptıklarını hatırlatarak “ Aldığımız önlemlere halkımızın da destek vermesi salgınla mücadelede en büyük gücümüz oldu” dedi.

GES PROJEMİZ İHALEYE ÇIKIYOR

Seçim öncesi söz verdikleri hizmetleri tek tek yerine getirmeye başladıklarını belirten Belediye Başkanı Sarıcaoğlu, Kavak’ın son altı yılda AK Parti yönetiminde aldığı hizmetler ile büyük bir değişim yaşadığını öne sürdü. Kavak için güzel projeleri olduğunu ifade eden Sarıcaoğlu, bunların da zaman içinde sırasıyla yapılacağını dile getirdi. 2021’nin ilçede bazı kamu yatırımlarının tamamlanarak hizmete gireceği yıl olacağını ifade eden Sarıcaoğlu, şunları söyledi:

“ Önümüzdeki yıl 250 Öğrenci kapasiteli yeni KYK Yurdu ve yeni Devlet Hastanemiz hizmete açılacak. Ayrıca ilçemize büyük değer katacağını umduğumuz Adnan Menderes Caddesi yenilenmiş haliyle halkımızın kullanımına sunulacak. Yaşar Doğu Mahallemizde doğalgaz hattı çekim çalışmaları başlayacak ve tamamlanacak. Altyapı ve parke yol yapımı yanı sıra Büyükşehir Belediyemizle yürüttüğümüz köy yollarında asfalt ve sathi kaplama faaliyetleri büyük ölçüde tamamlanmış olacak. Diğer yandan dünyada ve ülkemizde yenilenebilir enerji kaynakları arasında oldukça önemli bir yere sahip olan güneş enerjisinin elektrik üretimindeki payı gün geçtikçe artmakta ve bu alanda yapılan çalışmalar da giderek önem kazanmakta. Bu nedenle bizimde Kavak için hazırladığımız çevre dostu Güneş Enerji Sistemi “GES” projemiz yeni yılda ihaleye çıkacak. Bu vesile ile 2021 yılının ülkemize, Samsun’a ve ilçemize hayırlar ve güzellikler getirmesini dilerim. ”


Yayın Tarihi: 30/12/2020