SAYİDER’den Samsun Valisi Dr. Zülkif Dağlı’ya Ziyaret


SAYİDER’den Samsun Valisi Dr. Zülkif Dağlı’ya Ziyaret

Samsunlu Almanyalılar Ve Yabancı İş Adamları Derneği Başkanı Cemil BİLİCİ, beraberinde yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Samsun Valisi Dr. Zülkif DAĞLI Beyefendiye  ziyarette bulunarak hayırlı olsun dileklerini iletti.

Samsun Valisi Dr. Zülkif DAĞLI, SAYİDER Samsun Başkanı Cemil BİLİCİ ve yönetim kurulu üyelerini makamında ağırladı.

SAYİDER Başkanı Cemil BİLİCİ, hayırlı olsun dileklerini ilettikten sonra, SAYİDER hakkında bilgi verip, yönetim kurulu üyelerini tanıttıktan sonra, derneklerinin Samsun’a ciddi anlamda katkılarının bulunduğundan bahsetti.

SAYİDER Başkanı Cemil BİLİCİ, ‘‘Dernek olarak; Samsunlu gurbetçileri bir araya toplamak ve şehrimiz Samsun’a yatırım kazandırmak amacındayız. Kurulduğu Altı yıllık süre zarfında, yurtdışından Şehrimize büyük sermaye aktarımına vesile olduk. Ülkemizin kalkınması ve gelişmiş devletler seviyesinde yer alması için tecrübelerimizi, bilgilerimizi paylaşarak, sermayelerimizi Ülkemizin hizmetine aktarıyoruz. Bu kapsamda devletimizle el ele projeler geliştirerek şehrimiz Samsun’a yatırım kazandırmak istiyoruz. Sayın Valim ’inde desteklerini önemsiyoruz.”  dedi.

Sayın Vali Dr. Zülkif DAĞLI dernek faaliyetlerinden memnuniyetini ifade ederek ; “Samsun adına güzel işler başarabilmek ortak akıl ile mümkündür. Ülkemizi tanımadan yatırım yapmak isteyen Gurbetçi vatandaşlarımızın yanlış insanlarla karşılaşıp mağdur olduklarını biliyorum. Derneğiniz bu konuda ciddi yardımlarda bulunacağına inanıyorum. Derneğiniz güzel bir amaca hizmet ediyor. Çalışmalarınızı takdir ediyor, başarı diliyorum dedi.

SAYİDER yönetim kurulu üyeleri, Samsun Valisi Sayın Dr. Zülkif DAĞLI Beyefendiye misafirperverliği için teşekkürlerini iletirken, SAYİDER Başkanı Cemil BİLİCİ günün anısına Valimize hediye takdim ettiler.


Yayın Tarihi: 08/09/2020