Zihni Şahin Atakum'da 'Haydi Bismillah' Dedi


Zihni Şahin Atakum'da 'Haydi Bismillah' Dedi

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı ve AK Parti Atakum Belediye Başkan Adayı Zihni Şahin, ilçedeki seçim çalışmalarına başladı. Şahin, ilk olarak MHP, ardından AK Parti ilçe teşkilatlarını ziyaret etti, önemli mesajlar verdi

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Cumhur İttifakı'nın Atakum adayı olarak açıklanan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, seçim çalışmalarına başladı. Başkan Şahin, ilk olarak MHP Atakum İlçe Başkanlığı'nı, ardından AK Parti Atakum İlçe Başkanlığı'ni ziyaret etti, partililere önemli mesajlar verdi.

Zihni Şahin, beraberinde AK Parti Atakum İlçe Başkanı Haluk Köksoy ile birlikte ilk olarak MHP Atakum İlçe Başkanlığı'nı ziyaret etti. 2009'da Bafra'da ilk göreve seçildiğinden bu yana ortak akılla hareket ettiğini belirten Şahin, "Büyükşehir Belediye Başkanı iken de aynı mantıkla hareket ettim. Bundan sonra da bu bakış açım değişmeyecek" dedi.

'DAHA GÜZEL GÜNLER İÇİN...'
Cumhur İttifakı'nın Türkiye için büyük önem taşıdığını dile getiren Zihni Şahin, "İki partinin liderleri 24 Haziran'ın ardından 31 Mart'ta da ortak hareket etme kararı aldı. Bu karar ülkemizin geleceği için büyük önem taşıyor. Daha güzel günlerde yaşamak için bu birlikteliğe sahip çıkmalıyız" diye konuştu.

'İSHAK TAŞÇI'YA TEŞEKKÜR EDİYORUM'
Yaklaşık 9 aydır Samsun'un her alanında gece gündüz çalıştıklarını dile getiren Şahin, "Şehrimizin tamamının güvenini arkama aldım, bu benim için büyük onur. Bundan sonra da bu güveni sonsuza kadar taşımak istiyorum. Herkesle görüşerek, ilçemizi ortak akılla yöneteceğiz. Atakum'u birlikte yöneteceğiz. Sayın İshak Taşçı Atakum'da önemli hizmetlere imza attı, kendisine teşekkür ediyorum ve bundan sonra da kendisiyle beraber olacağız. 31 Mart akşamı da 'Nerede kalmıştık?' diyerek yolumuza devam edeceğiz. Bafra'dayken 'Bafra'nın abisi' deniyordu, Samsun'a geldim, 'Samsun'un abisi' dendi. Bundan sonra da Atakum'un abisi olacağım" dedi.

ATAKUM İÇİN VİZYON PROJELER...
Büyükşehir Belediye Başkanı ve AK Parti Atakum Belediye Başkan Adayı Zihni Şahin, MHP Atakum İlçe Başkanlığı ziyaretinin ardından AK Parti İlçe Başkanlığı'na geçti. Burada parti binası önünde de partililere seslenen Şahin, "Bu zamana kadar bizlere verilen tüm görevleri layığıyla yerine getirdim" dedi. Şahin, "Bundan sonra da Atakum'da aynı başarıyı sürdürmek istiyorum. İshak başkanımızla bu zamana kadar olduğu gibi bundan sonra omuz omuza hizmet vereceğiz. Atakum'un profilini çok iyi biliyoruz. En kısa zamanda ilçemize daha da değer katacak projelerimiz paylaşacağız. Bir eğitimci olarak özelikle eğitim, kültür-sanat adına önemli projeleri gündeme getireceğiz ve Atakum'u vizyon projelerimizle geleceğe taşıyacağız" diye konuştu.

TEVAZU İLE, SAMİMİYET İLE, GAYRET İLE...
Başkan Zihni Şahin, sosyal medya hesabında ise, "Belediye başkanlığı vatandaşımıza hizmet işidir, gönül işidir, sevda işidir. Allah'ın izniyle 31 Mart Yerel Seçimleri’nde Atakumumuzda hizmet belediyeciliğini devam ettirmek için çalışmalarımıza başladık. İlçe teşkilatımız ve Atakumlu kardeşlerimiz ile bir araya gelerek istişarelerde bulunduk. Tevazu, samimiyet, gayret ile Atakum'da 'Haydi Bismillah' dedik" paylaşımında bulundu.


Yayın Tarihi: 26/01/2019