Şehit Polis Memuru Servet Arslan Son Yolculuğuna Uğurlandı


Şehit Polis Memuru Servet Arslan Son Yolculuğuna Uğurlandı

İstanbul Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü Çevre Yolları Trafik Ekipler Amirliği’nde görevli iken TEM Otoyolu İstanbul-Edirne yönünde bulunan Akşemsettin viyadük girişinde hafriyat kamyonunun, uygulama yapan trafik polisi aracına çarpması sonucu şehit olan Polis Memuru Servet Arslan’ın Samsun Çarşamba Durusu Mahallesi Karakiraz Camii’nde öğlen namazına müteakip düzenlenen cenaze töreninin ardından son yolculuğuna uğurlandı.

Şehidimizin cenaze namazı, Çarşamba Durusu Mahallesi Karakiraz Camii’nde, Samsun Valisi Osman Kaymak, 60. Hükümet Bayındırlık ve İskan Bakanı Mustafa Demir, Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, Vali Yardımcısı Hasan Öztürk, İlçe Kaymakamları, Emniyet Genel Müdürlüğü Teftiş Kurulu Başkanı Fenni Gürsel, Trafik Planlama ve Destek Daire Başkanı Mehmet Yavuz, İl Emniyet Müdür Vekili Faruk Demir, İl Jandarma Komutanı J. Kıdemli Albay Ünsal Ağaoğlu, İlçe Belediye Başkanları, 19 Mayıs Polis Meslek Yüksek Okul Müdürü Ogün Şahin, askeri adli ve mülki erkan, kamu kurum ve kuruluş müdürleri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluş temsilcileri, şehidimizin yakınları ve binlerce    vatandaşın katılımı ile öğlen namazına müteakip kılındı.

İl Müftüsü Veysel Çakı tarafından kıldırılan cenaze namazının ardından dua yapıldı ve helallik alındı. Ardından şehidimizin cenazesi, polislerin omuzunda ve top arabasında cadde üzerinde bir süre taşındıktan sonra cenaze aracına konularak Çarşamba ilçesi Zeyfeli Mezarlığı’na götürüldü. Burada şehidimiz Polis Memuru Servet Arslan’ın naaş-ı, okunan Kur'an-ı Kerim eşliğinde Zeyfeli Mezarlığı aile kabristanlığında toprağa verildi.

Defin töreninin ardından Vali Osman Kaymak, aziz şehidimizin naaşına sarılı şanlı bayrağımızı şehidimizin babası Bayram Arslan’a, şehidimizin fotoğrafını ise Annesi Hatice Arslan ve nişanlısı Yağmur Dinçtaş’a teslim etti.


Yayın Tarihi: 24/12/2018