Başkan Tok: “Unkapanı’nda Dev Hizmetler Yaptık”


Başkan Tok: “Unkapanı’nda Dev Hizmetler Yaptık”

Cumhur İttifakı Adayı İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, ziyaret ettiği her mahallede büyük bir sevgi seli ile karşılanıyor.

Unkapanı Mahallesi’ne yaptığı gezide büyük bir coşku ile karşılanan Cumhur İttifakı Adayı İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok’a vatandaşlar evlerinin balkonundan ve penceresinden sevgi gösterilerinde bulundu. Unkapanı Mahallesi’nin tüm sokaklarını gezen Başkan Erdoğan Tok’un önüne kesen mahalle sakinleri büyük bir teveccüh gösterdi.

TOK, GÖNÜLLERDE...

Tüm evlerin kapısını çalarak hane sakinleri ile görüşen Cumhur İttifakı Adayı İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, davet üzerine vatandaşların evlere misafir oldu. Çocuk, genç, yaşlı, kadın, erkek herkesin gönlünde taht kuran Cumhur İttifakı Adayı İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, “ Görüyorum ki, biz 5 yıl boyunca halkımızın gönlüne girebilmişiz. Sokaklarda ve evlerde bunu görüyorum.” dedi.

“UNKAPANI ÇOK BÜYÜK HİZMETLER YAPTIK”

Unkapanı Mahallesi’ne çok büyük hizmetler ve yatırımlar yaptıklarını söyleyen Cumhur İttifakı Adayı İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, “Allah’a çok şükür, sizlere ne vaat ettiysek, vaatlerimizden daha fazlasını yaptık. Unkapanı Mahallemizde, 18 kilometre sıcak asfalt, 4650 metrekare fırçalı beton, çalışmalarıyla mahalle sakinlerimizin hizmetinde olduk. Bu hizmetleri gerçekleştirirken elimizdeki kaynakları altyapıya ve mahallelerin öncelikli ihtiyaçlarına göre değerlendiriyor, her mahalleye eşit hizmet anlayışıyla çalışıyoruz.” diye konuştu.

“UNKAPANI KÜLTÜR VE YAŞAM MERKEZİNİ KAZANDIRDIK”

Unkapanı Mahallesi’ne yeni dev bir kültür ve hayat merkezini kazandırmanın mutluluğunu ve haklı gururunu yaşadıklarını ifade eden Cumhur İttifakı Adayı İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, “ Unkapanı Mahallemizde büyük bir değişim ve dönüşüme örnek olan yeni dev bir kültür ve yaşam merkezini hayata geçirdik. Çocukların, gençlerin, hanım kardeşlerimizin dolayısıyla 7’den 70’e herkesin faydalanabileceği bir eser inşa ettik. Çok fonksiyonlu olarak hizmet verecek kültür ve yaşam merkezimizde ticaret merkezi ve dükkânlar, kültür merkezi, hanımlar için kurs salonları, Türk Hamamı, fitnes salonu, spor salonu, toplantı salonu, nişan salonu, otopark gibi hizmet alanları var. Birçok sosyal aktivitenin yapılabileceği birbirinden farklı noktalarla hizmet verecek modern bir yaşam merkezini hayata geçirdik.” dedi.


Yayın Tarihi: 14/03/2019