Halit Doğan: “Samsun Bizim Birleştirici Gücümüz”


Halit Doğan: “Samsun Bizim Birleştirici Gücümüz”

Samsun’u dinlemeye, vatandaşlarla bir araya gelmeye devam eden AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Halit Doğan, “Samsun bizim birleştirici gücümüz. Biz bu güçle, bir “Ahenk” içerisinde Samsun’umuzu çok daha ileri taşıyacağız” dedi.

Seçim programlarına hız kesmeden devam eden Cumhur İttifakı AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Halit Doğan, vatandaşlarla buluşmaya, Samsun’u dinlemeye devam ediyor. Şoför esnafı ile buluşan SBB Başkan Adayı Doğan, ardından Çarşamba ve Tekkeköy programlarıyla esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Samsun Büyükşehir adayı Halit Doğan, “Samsun’u evi bilen, şehrimiz için en iyisini yapmayı gayesiyle hareket eden bir yaklaşımla; Samsunluluk ruhuyla hareket ediyoruz. Bizim şehrimizle ilgili hedeflerimiz, hayallerimiz; bunları yerine getirecek enerjimiz ve azmimiz var” diye konuştu.

“Samsun hepimizin evi”

Cumhur İttifakı AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Halit Doğan, “Samsun’umuz 17 ilçemizin tamamıyla cennetten bir köşe. Tarımı, turizmi, kültürel ve tarihi değerleri, sanayi, istihdam alanlarıyla birçok potansiyeli bünyesinde barındıran bir şehirde yaşıyoruz. Kara, deniz ve hava ulaşımına sahip Karadeniz Bölgesi’nin incisi şehrimizin bu potansiyelini daha ileri taşımak da bizim en büyük sorumluluğumuz. Genç, dinamik, potansiyeli yüksek şehrimizi tüm bu zenginlikleriyle marka değer haline getirmek, Samsun’umuzu sadece bölgenin lideri değil, ülkemizin hatta dünyanın önde gelen şehri yapma gayesiyle hareket ediyoruz. Samsun bizim birleştirici gücümüz. Biz bu güçle, bir “Ahenk” içerisinde Samsun’umuzu çok daha ileri taşıyacağız. Samsun hepimizin evi. Her zaman belirttiğimiz Samsunluluk ruhu da böyle bir şey. Samsun’u evi bilen, şehrimiz için en iyisini yapmayı gayesiyle hareket eden bir yaklaşımla; Samsunluluk ruhuyla hareket ediyoruz” dedi.

“Tek gayemiz daha ileri Samsun”

SBB Başkan Adayı Halit Doğan, “Bizim şehrimizle ilgili hedeflerimiz, hayallerimiz; bunları yerine getirecek enerjimiz ve azmimiz var. Her alanda daha hızlı, daha güçlü, daha ileri Samsun diyoruz. Bunu hep birlikte hayata geçireceğiz. Şehrimizi sanayisiyle, tarımıyla, üniversitesiyle, turizmiyle, kültürü ve sanatıyla bir bütün olarak ele alarak her alanda daha yukarı taşıyacağız. Her bir vatandaşımızı dinleyerek sanayicimizin, esnafımızın, işçimizin, öğrencimizin, gencimizin, yaşlımızın, kadınımızın, şehrimizin tüm dinamiklerinin fikirlerini alıyoruz. Dinleyerek yola çıktık. Dinlemek, anlamak, harekete geçmek bizim öncelikli felsefemiz. Şehrimizin ihtiyaçlarını, beklentilerini, taleplerini biliyoruz. Projelerimizi bu doğrultuda oluşturuyor; tek gayemiz ‘daha ileri Samsun’ olarak hareket ediyoruz” şeklinde konuştu.


Yayın Tarihi: 29/02/2024 - 18:31