Yusuf Ziya Yılmaz’dan Samsun TSO Yönetimine Ziyaret


Yusuf Ziya Yılmaz’dan Samsun TSO Yönetimine Ziyaret

Samsun herşeyin en iyisini hak ediyor

Büyükşehir Belediye Başkanlığından istifa ederek, AK Parti’den Samsun milletvekilliği için aday adaylığını açıklayan Yusuf Ziya Yılmaz, Samsun TSO Yönetimini ziyaret etti. Samsun TSO Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, Samsun TSO Meclis Başkanı Haluk Akyüz ve Yönetim Kurulu üyelerinin bulunduğu ziyarette konuşan Yusuf Ziya Yılmaz, birlik ve beraberlik mesajı verdi.

“Hep birlikte başaracağız”

Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetimi’nin her zaman her kesimle birlik ve beraberlik içinde olduğunu söyleyen Başkan Yılmaz, “Allah yeni dönemdeki görevinizde hepinizi muvaffak etsin. Sizlerin sorumluluğunuzun bilincinde olduğunuzu biliyorum. Hepinizin bildiği gibi kentimiz hızlı bir şekilde gelişiyor. Samsun’da sanayicilik adına birçok başarı sağlandı. Ama yeterli mi değil. Ne yapıp edip sanayimizi, istihdamımızı ve ihracatımızı geliştirmemiz gerekiyor. Çünkü şehrimiz her şeyin en iyisini hakkediyor. El birliği ile gönül birliği ile şehrimizi daha üst noktalara getireceğiz” dedi.

Murzioğlu, başarı diledi

Samsun TSO Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu ise, Başkan Yılmaz’a milletvekilliği yolunda başarılar dileyerek, “Bugün kentimiz marka şehir olma yolunda ilerliyorlarsa, bunda sizin katkınız çok büyük. Göreve geldiğimiz günden bugüne kadar çok sayıda ortak proje ürettik. Fuar ve kongre merkezi olsun, lojistik köy olsun Türkiye’de örnek gösterilen projelere ortaklık kültürüyle birlikte imza attık. İnşallah hep birlikte şehrimizi daha iyi noktalara taşıyacağız” diye konuştu.


Yayın Tarihi: 29/04/2018