Murat Değirmenci: ‘’Atakum’u Hep Birlikte Yöneteceğiz’’


Murat Değirmenci: ‘’Atakum’u Hep Birlikte Yöneteceğiz’’

AK Parti Atakum Belediye Başkan aday adayı, İş İnsanı Murat Değirmenci, Atakum’un dört bir yanında ziyaretlerini sürdürmeye devam ediyor.

Murat Değirmenci:  ‘’22 Yıllık Sivil Toplum kuruluşlarındaki saha tecrübemi siyasete taşıyarak daha çok insana ulaşabilmek ve devletimize daha faydalı olabilmek istiyorum bu süreçte Atakum'un her bir noktasına hizmet götürmek için kollarımızı sıvadık. Ziyaretlerimiz sırasında gördüğümüz ilgi ve destekten anlıyoruz ki, hemşerilerimiz de bizimle birlikte bu değişimi ve gelişimi fazlasıyla istiyor. Atakum ilçesinde Sokağına girmediğin, kapısını çalmadığın şehrin başkanı olamazsın, hep beraber şehrimiz için çok çalışacağız’’ dedi.

Atakum’u  Atakumlularla birlikte yöneteceklerini belirten Değirmenci: ‘’Atakum'un mahallelerini, köylerini, cadde ve sokaklarının her birini çok iyi biliyorum ve önemli günlerinde o insanların yanında olmaya gayret ettim. Atakum insanını bir belediyeden ve belediye başkanından beklentilerini neler olduğunu en ince ayrıntısına kadar biliyorum ve  bu beklentilerin nasıl karşılanacağı konusunda sayısız projelerim var. 

Murat Değirmenci  Hakkaniyeti, adaleti, müzakereyi, karşılıklı rızayı ve dayanışmayı ön planda tutan bir belediye anlayışı ile Atakum Belediyesini hep birlikte yöneteceğiz’’ dedi.


Yayın Tarihi: 29/11/2023 - 12:49