YEPAŞ’tan Yeni Müşteri İşlem Merkezleri


YEPAŞ’tan Yeni Müşteri İşlem Merkezleri

1,9 milyon tüketiciye hizmet veren YEPAŞ, İlkadım, Atakum, Canik, Tekkeköy ve Terme ilçelerinde açtığı altı yeni YEPAŞ N Kolay Yetkili İşlem Merkezi ile müşterileriyle buluşmaya devam ediyor.

Sorumluluk bölgesi olan Samsun, Çorum, Amasya, Ordu ve Sinop illerinde yaklaşık 1,9 milyon tüketiciye elektrik satış hizmeti veren YEPAŞ, N Kolay Ödeme Kuruluşu A.Ş. işbirliği ile İlkadım, Atakum, Canik, Tekkeköy ve Terme ilçelerindeki hizmet noktalarını YEPAŞ N Kolay Yetkili İşlem Merkezine dönüştürerek hizmet ağını genişletti.

YEPAŞ N Kolay Müşteri İşlem Merkezlerimiz ile uygulama alanlarını daha yaygın hale gelmeyi hedeflediklerini belirten YEPAŞ Genel Müdürü Arif AKŞAM, müşterilerimize ulaşılabilirlik anlamında önemli adımlar attıklarını dile getirdi. Görevli tedarik şirketi olarak Samsun, Ordu, Çorum Amasya ve Sinop’ta yatırımlarına devam ettiklerini ve müşteri memnuniyetine odaklandığını ifade eden AKŞAM, "YEPAŞ, müşterileri hizmetlerine yönelik tüm süreçlerini dijitalleştirme ve bu yönde hızlı ve verimli bir perakende satış şirketi haline getirmek vizyonu doğrultusunda hızla ilerlemektedir. Önceliğimiz, müşterilerimizin, hizmetlerimize daha hızlı ve kolay bir şekilde ulaşılır olmak. Bu nedenle hizmetlerimizi müşterilerimizin evlerine en yakın alanlara götürmeyi hedefliyoruz ve yatırımlarımızı bu yönde gerçekleştiriyoruz. Bu kapsam da hizmet ağımıza dahil ettiğimiz 6 yeni YEPAŞ N Kolay Yetkili İşlem Merkezi ile yetkili işlem merkezi sayısı 66’yı bulmuş olup müşterilerimiz YEPAŞ Müşteri Hizmetleri Merkezlerinde yaptıkları tüm işlemleri herhangi bir fark ücreti ödemeden bu hizmet noktalarımızda yapabileceklerdir.” dedi.

Bu yeni konseptte oluşturulan YEPAŞ N Kolay Yetkili İşlem Merkezlerinde para yatırma, havale, kredi ve bono satışı gibi geleneksel N Kolay hizmetlerinin yanı sıra elektrik sözleşme işlemleri, fatura ödeme işlemleri, serbest tüketici işlemleri ve her türlü müşteri hizmetlerine yönelik işlem ücretsiz yapılabilir hale getirilmiştir.


Yayın Tarihi: 02/12/2018