Bulvar AVM Dünya Kadınlar Günü Etkinliği İlgi Görüyor


Bulvar AVM Dünya Kadınlar Günü Etkinliği İlgi Görüyor

Bulvar AVM, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne özel olarak dünya tarihine geçmiş kadınların portrelerini sergiledi.  Sergi, eş zamanlı olarak sosyal medya üzerinden başlatılan yarışmaya cevaplar içermesi ile fark yaratıyor.

Dünyaya yön vermiş ve ilklere imza atmış kadınların portrelerinden oluşturulan fotoğraf sergisi 4 Mart itibariyle Bulvar AVM avlu alanında sergileniyor.  Sergide; Türk tiyatro sahnesine ilk çıkan kadın Afife Jale, dünyada kozmetik kavramını bulan kadın Helena Rubinstetin, dünyanın ilk savaş pilotu Sabiha Gökçen, Moda kavramını yaratan kadın tasarımcı Coco Chanel, yazdığı günlüklerle nazi zulmünü tüm dünyaya duyuran kadın Anne Frank, ilk kadın opera sanatçısı Semiha Berksoy, 1932 yılında Belçika’da yapılan yarışmada dünya güzeli seçilen Keriman Halis, ilk kadın doktor Safiye Ali, Atlantiği uçarak geçen ilk kadın Amelie Earheart, erkek kılığında savaşa katılan ilk kadın Deporah Sampson, Dünyanın ilk kadın astronotu Valentina Nikolayeva , Dünyanın ilk kadın yönetmeni Alice Guy Blache gibi tarihe adını başarı ile yazdırmış bir çok kadının fotoğrafları yer alıyor.

Sergi, instagram/bulvarsamsunavm ve facebook/bulvarsamsunavm uzantılı sosyal medya yarışması ile eş zamanlı olarak açıldı. Yarışmada; sergiden alınan ve detayları yer almayan portreler takipçilere sorularak, doğru bilenler arasında yapılacak çekiliş ile alışveriş çekleri kazanma fırsatı sunuluyor.. Yarışma ilk günden büyük ilgi gördü ve binlerce kişi katılmaya devam ediyor.  Yarışma sonucu 08.03.2019 tarihinde açıklanacak.

Bulvar AVM aynı zamanda 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne özel olarak gerçekleştirilen kampanya ve indirimler ile de ziyaretçilerine avantajlı alternatifler sunuyor.

 


Yayın Tarihi: 05/03/2019