Ayvacık Belediyesi Personeli Osman Gümüştaş Son Yolculuğuna Uğurlandı


Ayvacık Belediyesi Personeli Osman Gümüştaş Son Yolculuğuna Uğurlandı

Elim bir kaza sonucu dün hayatını kaybeden Ayvacık Belediye personeli Osman Gümüştaş bu gün gözyaşları içerisinde toprağa verildi.

Ayvacık Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü kademe atölyesinde görev yapan Osman Gümüştaş için bugün İlçenin Orhangazi mahallesi Merkez Caminde cenaze merasimi düzenlendi. Öğle namazına müteakiben kılınan cenaze namazı sonrası helallik alınmasının ardından defnedileceği Fatih Sultan Mehmet Mahallesindeki aile kabristanlığına götürülen Osman Gümüştaş burada gözyaşları içinde toprağa verildi.

Cenaze merasimine Ayvacık Belediye Başkanı Mustafa Belur, İlçe Jandarma Komutanı Çağatay Büyükada, İlçe Emniyet Amiri Yahya Babayiğit, Ak Parti İlçe Başkanı Kemalettin Gökçe, Belediye Meclis Üyeleri, Belediye birim müdürleri ile tüm personel, mahalle muhtarları,  kamu kurum ve kuruluşları müdürleri, siyasi parti ilçe başkanları, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Belediye personeli Osman Gümüştaş’ın hayatını kaybetmesinden dolayı duyduğu üzüntüyü dile getiren Ayvacık Belediye Başkanı Mustafa Belur ‘’ Belediyemiz personeli kıymetli kardeşim Osman Gümüştaş’ın hayatını kaybetmesinden dolayı büyük üzüntü içerisindeyim. Çalışma ahlakı ve disipliniyle örnek gösterilecek bir çalışma arkadaşımızdı. Kardeşimizin elim bir kaza sonucunda aramızdan zamansın ayrılışı hepimizi derin bir üzüntüye boğdu. Vefat haberi ile bizleri yasa boğan Osman kardeşime Allah’tan rahmet diliyorum. Giden geri gelmiyor, ateş düştüğü yeri yakıyor. Allah’ım ailesine sevenlerine sabırlar versin. Hepimizin başı sağ olsun’’ dedi.


Yayın Tarihi: 23/04/2018