Samsun'da 15 Temmuz’da Toplu Taşıma Ücretsiz


Samsun'da 15 Temmuz’da Toplu Taşıma Ücretsiz

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz,15 Temmuz saat 06.00'dan 17 Temmuz saat 06.00'ya kadar tramvay ve Samulaş'a ait toplu taşıma araçlarının ücretsiz olacağını söyledi.

15 Temmuz darbe girişiminin yıl dönümünde, halkın anma etkinliklerine rahat katılım sağlayabilmeleri için her türlü çalışmanın titizlikle yürütüldüğünü belirten Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, "Ülkemizin birlik ve beraberliğini bozmak adına, halkımızın elinden hürriyetini, demokrasisini almaya yönelik gerçekleştirilen 15 Temmuz hain darbe kalkışmasının yıl dönümünde yine meydanlarda olacağız. Vatandaşlarımızın rahat ulaşımlarını sağlamak amacıyla tramvaylarımız ve Samulaş'a ait toplu taşıma araçlarımız da ücretsiz hizmet verecek. Hem trafik yoğunluğumuzu azaltmak hem de şehir içi ulaşımı rahatlatmak amacıyla vatandaşlarımızdan toplu taşımayı tercih etmelerini rica ediyoruz" dedi.

Başkan Yılmaz, 15 Temmuz saat 06:00'dan, 17 Temmuz saat 06:00'ya kadar ücretsiz hizmet verileceğini de sözlerine ekledi.


Yayın Tarihi: 13/07/2017