Annelerimiz Geleceğe Dair Umut Tohumlarımızı Toprağa Atanlardır


Annelerimiz Geleceğe Dair Umut Tohumlarımızı Toprağa Atanlardır

AK Parti Çevre, Şehir ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, “Anneler Günü” dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Karaaslan mesajında şu ifadelere yer verdi; “Sevgi, saygı, cömertlik, sabır, merhamet, erdem ve fedakârlık gibi insanlığı ayakta tutan yüce duyguları besleyen; aile ve toplumlara, yetiştirdiği insanlar ile yol gösteren annelerimiz sağlıklı aile ve huzurlu toplumun mimarları olarak her birimizin gönlünde müstesna bir yere sahiptir.

Toplumların kaderini değiştiren, nice mücadele ve zaferlerin başkahramanı olan annelerimiz, milli ve manevi değerlerle yetişen nesillerle geleceğe dair umut tohumlarımızı toprağa atanlardır. Varlıklarıyla hayatımıza anlam katan, ülkemize ve milletimize yararlı insanlar yetiştirmede kılavuz görevi gören annelerimizden aldığımız güçle müreffeh geleceğimize doğru emin adımlarla yürüyoruz.

İnancımız ve mensubu olduğumuz anlayışta annelik en kutsal vazifelerden biridir. Başımızın tacı, en değerli varlıklarımız olan annelerimizin çektiği türlü cefa, çile ve ortaya koydukları fedakârlıkları karşısında haklarını ödemek mümkün değildir. Bu günün, hürmetlerin en büyüğünü hak eden değerli annelerimizin kıymetini daha iyi anlamamıza vesile olmasını temenni ediyorum. Bu duygu ve düşüncelerle; ömürlerini ailelerine adayan başta şehit ve gazilerimizin anneleri ile engelli anneleri olmak üzere bütün annelerimizin Anneler Günü’nü yürekten kutluyor; ahirete irtihal eden annelerimize Yüce Mevla’mdan rahmet, hayatta olan annelerimize sıhhat diliyorum.”


Yayın Tarihi: 11/05/2018