Piazza’dan Kadınlara Özel Cilt Bakım Tüyoları


Piazza’dan Kadınlara Özel Cilt Bakım Tüyoları

Alışveriş ve sosyal yaşam merkezi Samsun Piazza, Kadınlar Kulübü etkinlikleri kapsamında 14 Nisan Cuma günü Fransız kozmetik devi Yves Rocher’in Make-up ve Cilt Bakımı Uzmanı Ersin Alkama’yı konuk edecek. Alkama, Piazza’nın kadın ziyaretçilerine doğal makyaj ve cilt bakımı uygulamaları hakkında ilginç tüyolar verecek.

Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi, tüm kadın ziyaretçilerini, Kadınlar Kulübü tarafından 14 Nisan Cuma günü düzenlenecek olan “Cildini Keşfet” etkinliğinde buluşturacak. Güzelliği tüm kadınlara ulaşılabilir kılmak için kurulan Fransız kozmetik devi Yves Rocher’in Make-up ve Cilt Bakımı Uzmanı Ersin Alkama’nın katılımı ile gerçekleşecek etkinlikte bitkisel kozmetiğin cilt ile bütünleşmesi, doğal makyaj tüyoları, makyaj uygulaması ve cilt bakımı hakkında bilgiler verilecek.

Piazza AVM’de saat 17.00 itibari ile başlayacak olan etkinlikte Make-up ve Cilt Bakımı Uzmanı Ersin Alkama, makyaj ve cilt bakımının püf noktalarını uygulamalı olarak anlatacak.

Piazza Kadınlar Kulübü Cuma Etkinlikleri

Piazza’nın tüm kadın ziyaretçilerinin ücretsiz olarak katılabileceği etkinliklerde her hafta farklı bir konu uzman eşliğinde işleniyor. Piazza AVM’nin Kadınlar Kulübü tarafından gerçekleştirilecek diğer etkinlikler ise şöyle;

·         21 Nisan Cuma günü “Hayata karşı duruşunuzu bozmayın”

·         28 Nisan Cuma günü “Çocuk Gelişimi”

·         5 Mayıs Cuma günü “Diyetteyim İnceyim”

·         12 Mayıs Cuma günü “İşte Benim Kokum”

·         26 Mayıs Cuma günü “Sosyal Medya Hayatınız Olmasın”

·         2 Haziran Cuma günü “En İyi Hareket Doğru Hareket”


Yayın Tarihi: 12/04/2017