Gazeteciler Canik'te Buluştu


Gazeteciler Canik'te Buluştu

Samsun'da görev yapan yerel ve ulusal basının temsilcileri ile muhabirleri Canik Belediyesi tarafından düzenlenen iftar yemeğinde buluştu. Yoğun ilgi gören iftar yemeğinde Başkan Osman Genç, gazetecilerin Ramazan ayını kutladı.

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Samsun'daki ulusal ve yerel basın temsilcileri ile çalışanlarına iftar yemeği verdi. Altın Meşe Park Tesisleri'nde verilen iftar yemeğine yazılı ve görsel basın mensupları yoğun ilgi gösterdi. Konuklarıyla yakından ilgilenen Başkan Genç, gazetecilerin Ramazan ayını kutladı. İftarını basın mensupları ile birlikte açan Başkan Genç, Ramazan ayının sevgi, bereket, dostluk, hoşgörü ve kardeşlik ayı olduğunu belirterek, basın mensuplarıyla iftarın güzelliğini paylaşmaktan mutluluk duyduklarını söyledi.

'BİRLİKTE ÇALIŞIYORUZ'

Yaptığı konuşmada Ramazan ayının maneviyatını anlatan Başkan Genç, "Ramazan ayı iyilik, yardımlaşma, paylaşma ve bereket ayıdır. Bu ay güzelliklerin ön plana çıktığı mübarek bir ay. Bu ayda yaşanan tüm güzelliklerin diğer aylarda da yaşanmasını temenni ediyorum. Her Ramazan ayında olduğu gibi bu yıl da birlikte çalıştığımız basın mensuplarımızla iftarın güzelliğini yine birlikte yaşamaktan mutluluk duyuyoruz" dedi.

'DEĞERLERİ GELECEĞE AKTARIYORUZ'

Adnan Menderes Demokrasi Meydanı'nda her akşam binlerce kişiyle birlikte iftar açtıklarını belirten Genç, "Kurulan iftar sofraları, hep birlikte kılınan teravih namazları birlik ve beraberliğimizi kuvvetlendirdiğimiz manevi ortamlardır. Canik'te her akşam 7'den 77'ye herkes aynı sofrada buluşuyor. Çocuklarımız, şehrimizde misafir bulunan Afganlı, Iraklı, Suriyeli kardeşlerimiz Ramazan'ın birleştiriciliğini yaşıyor. Ramazan etkinliklerinde çocuklarımız bir yandan eğlenirken, Ramazan'ın maneviyatını da hissetmiş ve öğrenmiş oluyorlar. Aslında değerlerimizi geleceğe aktarıyoruz" diye konuştu.


Yayın Tarihi: 30/05/2017