Yeşilyurt AVM’de 23 Nisan Coşkusu


Yeşilyurt AVM’de 23 Nisan Coşkusu

Yeşilyurt Alışveriş ve Yaşam Merkezi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’na özel birbirinden keyifli etkinlikleri ile çocuklara eğlence dolu bir bayram hazırlıyor.

Samsun’un çekim merkezi Yeşilyurt AVM, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’na özel 22-23 Nisan tarihlerinde tüm çocukları sihirli ayna karşısında hayalindeki mesleği yaşatmaya hazırlanıyor. Yeşilyurt AVM’ye gelen çocuklar, fast food katında kurulacak aktivite alanında büyük bir ayna önünde, kendi seçecekleri birbirinden eğlenceli, geleceğin meslekleri kostümlerini kullanarak fotoğraf çekilir. Çekim sonrasında katılımcılar fotoğrafları 23 Nisan Çocuk Bayramına özel tasarlanmış çerçeveler ile basılıp, anında alabilecekler. Ücretsiz olarak düzenlenecek etkinlikte, Yeşilyurt AVM ziyaretçileri ‘’Sihirli Ayna’’ ile eğlenirken, 23 Nisan’ı ölümsüzleştirecek fotoğrafların da sahibi olacak.

23 Nisan unutulmaz kılmak için Yeşilyurt AVM ‘’Sihirli Ayna’’ etkinliğine davet ediyoruz.

Ayrıca TRT tarafından gerçekleştirilen 41. Uluslararası 23 Nisan Çocuk Şenliği kapsamında düzenlenen ‘’Fotoğraflarla 23 Nisan’’ sergisi 23-30 Nisan tarihleri arasında Yeşilyurt AVM 2. Katında gezilebilecek. 1979 Yılından itibaren devam eden TRT Uluslararası 23 Nisan Çocuk Şenliği’nde çekilen 100 fotoğrafın yer aldığı Fotoğraflarla 23 Nisan Sergisini gezmek için bütün çocukları Yeşilyurt AVM’ye bekliyoruz.

Yeşilyurt Alışveriş ve Yaşam Merkezi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda, geçmiş yıllarda olduğu gibi bu yıl da Samsunlu çocuklara eğlence dolu bir bayram yaşatacak. Detaylı bilgi ve yapılan etkinliklere Facebook, Twitter ve İnstagram sayfalarından ulaşabilirisiniz.


Yayın Tarihi: 20/04/2019