Vali Osman Kaymak’tan Ramazan Bayramı Mesajı


Vali Osman Kaymak’tan Ramazan Bayramı Mesajı

Samsun Valisi Osman Kaymak, Ramazan Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Vali Kaymak mesajında şu ifadelere yer verdi;

"Gönüllere huzur veren Ramazan ayını bu yıl sevdiklerimizden uzakta geçirmiş olsak da, bereketini evlerimizde karşılayarak bu mübarek ayın manasını idrak etmeye çalıştık ve şimdi de Ramazan Bayramına ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Bayramlar dargınlıkların bir kenara bırakıldığı, kırgınlıkların unutularak kardeşlik duygusunun öne çıkarıldığı, yardımlaşma ve dayanışmanın en güzel örneklerinin yaşandığı çok özel günlerdir.

İdrak edeceğimiz bu Ramazan Bayramını da insanların mutlu edildiği özel günler olarak değerlendirmemiz; özellikle ömürlerinin büyük bölümünü bizlere, toplumumuza ve ülkemize hizmet etmeye adamış en değerli varlıklarımız olan büyüklerimizin yanlarına bugünlerde gidemesek de onları arayarak bayram sevincini yaşatmamız; bayrama daha da anlam katacaktır.

Dünyanın çeşitli yerlerinde büyük acı ve ıstırap yaşayan, zulme ve haksızlığa uğrayan mağdur ve mazlum din kardeşlerimizin olduğunu biliyoruz. Bu kardeşlerimiz ne yazık ki bu bayramı da burukluk içinde kutlamaktadırlar. Dünyanın neresinde olursa olsun yaşanan bu acıları yürekten paylaştığımızı bir kez daha belirtmek istiyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle; tüm vatandaşlarımızın ve Samsunlu hemşerilerimin Ramazan Bayramı’nı en içten dileklerimle kutlarken; mübarek Ramazan Bayramı’nın İslâm âlemine ve tüm dünya ülkelerine huzur ve barış getirmesini temenni ederim."


Yayın Tarihi: 24/05/2020