Karaduman: " Milletimizin Güvenini Boşa Çıkarmadık"


Karaduman: " Milletimizin Güvenini Boşa Çıkarmadık"

İl yönetim kurulu üyeleri, ilçe başkanları ve il gençlik kolları başkanının aileleriyle birlikte katılımıyla Amasya'da gerçekleştridikleri AK Parti Samsun İl Teşkilatı İstişare Toplantısı'nın verimli geçtiğini belirten Karaduman, "Halkımız AK Parti'ye inanıyor, güveniyor. Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde milletimizin güvenini elhamdülillah hiçbir zaman boşa çıkarmadık" dedi.

AK Parti Samsun İl Teşkilatı İstişare Toplantısı 5-7 Ekim tarihlerinde Amasya'da gerçekleştirildi. Yerel seçimler başta olmak üzere önümüzdeki süreçte gerçekleşecek birçok çalışmanın değerlendirildiği toplantıya, AK Parti Samsun İl Başkanı Av. Hakan Karaduman, il yönetim kurulu üyeleri, ilçe başkanları ve il gençlik kolları başkanı aileleriyle birlikte katıldı. Başkan Karaduman, verimli geçen toplantıya katılımları için herkese teşekkür etti.

Program öncesi Başkan Karaduman, vefa ziyaretleri gerçekleştirdi. İlk olarak Ladik eski belediye başkanlarından Kemal Kaplan'ın kabrine giderek dua yapan Karaduman, ardından AK Parti eski İl Kadın Kolları Başkanı Zeynep Gürbüz'ü ziyaret etti.

Teşkilat İstişare toplantısını yoğun gündemle geçiren Başkan Hakan Karaduman, önce ilçe başkanları ile ikili görüşmeler gerçekleştirdi. Daha sonra İl Yönetim Kurulu ve ilçe başkanları ile bir araya gelen Karaduman, toplantıda, yerel seçimler öncesi yapılacak çalışmalar konusunda istişare ve değerlendirmelerde bulundu. Son olarak İl Yönetim Kurulu üyeleri ile toplantı yapan Karaduman, Samsun teşkilatı olarak gerçekleştirdikleri istişare toplantısının verimli sonuçlandığını dile getirdi.

AK Parti Samsun İl Teşkilatı İstişare Toplantısı'nın kapanışında açıklamalarda bulunan Başkan Karaduman, Samsun teşkilatı olarak 2019'da yapılacak olan mahalli idareler seçimlerine hazırlandıklarını ve çalışmaların yoğun şekilde devam ettiğini söyledi. Son derece verimli toplantılar yaptıklarını vurgulayan Başkan Karaduman, "Samsun teşkilatı olarak durmaksızın çalışıyoruz. Hedefimiz, partimizin yerel seçimlerde en yüksek oy almasını sağlamak. Halkımız AK Parti'ye inanıyor, güveniyor. Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde milletimizin güvenini elhamdülillah hiçbir zaman boşa çıkarmadık. Bir görev olarak kabul ettiğimiz milletimize hizmette hiç sınırımız olmadı. Ülkemiz yıllar boyunca çok büyük badireler atlattı. Her saldırıda milletimizle birlikte omuz omuza yürüyerek vatanımızı koruduk, bayrağımızın dalgalanmasını sağladık. AK Parti olarak, "tevazu, samimiyet, gayretle önce millet önce memleket" dedik. Bundan sonraki süreçte de Türkiye, daha güçlü şekilde yoluna devam edecektir" dedi.


Yayın Tarihi: 07/10/2018

Diğer Resimler

Karaduman: " Milletimizin Güvenini Boşa Çıkarmadık"
Karaduman: " Milletimizin Güvenini Boşa Çıkarmadık"
Karaduman: " Milletimizin Güvenini Boşa Çıkarmadık"