Vali Osman Kaymak Samsun Halkı İle Bayramlaştı


Vali Osman Kaymak Samsun Halkı İle Bayramlaştı

Samsun Valisi Osman Kaymak, 01.09.2017 Cuma günü saat 11.00’de Kurban Bayramı dolayısıyla, Şehit Ömer Halis Demir Çok Amaçlı Salonunda düzenlenen bayramlaşma törenine katıldı.

Şehit Ömer Halis Demir Çok Amaçlı Salonunda düzenlenen bayramlaşma töreninde, Valimiz Sayın Osman Kaymak, protokol üyeleri ile birlikte vatandaşların, kamu kurum ve kuruluş yöneticilerinin, sivil toplum kuruluş temsilcilerinin ve çocukların bayramını kutladı.    

Bayramlaşma törenine ayrıca, Eski Gençlik ve Spor Bakanı Samsun Milletvekili Akif Çağatay Kılıç, Samsun Milletvekili Hasan Basri Kurt, Garnizon Komutanı Topçu Albay Recep Ali Üstün, Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Cumhuriyet Başsavcı Vekili Uğur Sürmeli, Ondokuzmayıs Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sait Bilgiç, Vali Yardımcıları Recep Yüksel, Hakan Kubalı, İl Emniyet Müdür V. Hakan Karslı, İl Jandarma Komutan V. Albay Mustafa Ateş, Sahil Güvenlik Karadeniz Bölge Komutan V. Sg.Yb.Tayfun PAŞAOĞLU, İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, protokol üyeleri, kamu kurum ve kuruluş yöneticileri, sivil toplum kuruluş temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.


Yayın Tarihi: 01/09/2017