Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 15 Şubat’ta Samsun'a Geliyor


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 15 Şubat’ta Samsun'a Geliyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan Samsun'a geliyor

Ak Parti Samsun İl Başkanlığı tarafından Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ziyareti ile ilgili olarak Samsun Büyükşehir Belediyesi Çok Amaçlı Salonu'nda basın toplantısı düzenlendi.

Programa İl Başkanı Mehmet Köse, Samsun Büyükşehir Belediye Başkan adayı Halit Doğan ve il Kadın Kolları Başkanı Rabia Bay Keser ve İl yönetim kurulu üyeleri katıldı.

İl Başkanı Mehmet Köse yaptığı konuşmasında, Seçimden seçime sahaya çıkarak çalışmalar yapan bir parti olmadıklarını, yılın 365 günü faaliyetlerini sürdürdüklerini belirterek; "Şu anda tam manasıyla artık propaganda sürecinin içindeyiz ve seçim atmosferinin oluştuğu bir dönemdeyiz. Bizler en son 14 Mayıs seçimlerinde Cumhurbaşkanı'mızı ağırlamıştık. O gün hakikaten Samsun tarihi bir gün yaşadı. Bu kez de Samsunlu hemşehrilerimizi Cumhuriyet Meydanı'na akın akın bekliyoruz inşallah" dedi.

"SEÇİMİN BAŞLAMA VURUŞU"

Samsun mitinginin önemine değinen Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Halit Doğan da şunları söyledi;

 “7 Ocak’tan bugüne gelen adaylık sürecimde şahsımıza yönelik büyük bir teveccüh gösteren tüm Samsunlulara şükranlarımızı arz ediyorum. Samsun 17 ilçesi ile birlikte açıklanan tüm adayları ile artık seçime ve hedefe kilitlenmiş vaziyette yola devam ediyor. Her seçim öncesinde her yerde olduğu gibi Samsun’da da Cumhurbaşkanımızın gelişi büyük bir heyecan oluşturuyor. Cumhurbaşkanımızın gelişiyle alakalı planlamalar, çalışmalar şehri başka bir yere taşıyor. Cumhurbaşkanımızı şehrimizde ağırlayacak olmamızın mutluluk ve heyecanını yaşıyoruz. Perşembe günü saat 14.00’te tüm Samsunluların yoğun katılımları ile Cumhurbaşkanımızı karşılayacağız. Cumhurbaşkanımız bu gelişinde de Samsunumuza önemli müjdeler verecektir. 3. miting şehrimizde gerçekleşecek. İnşallah buradaki işaret fişeği hem ülke hem de Samsun için çok önemli bir adım olacaktır. Zaferin göstergesi ve seçimin başlama vuruşunu gerçekleştirecektir”


Yayın Tarihi: 13/02/2024 - 15:00