Vali Kaymak ve Başkan Tok’tan Geçmiş Olsun Ziyareti


Vali Kaymak ve Başkan Tok’tan Geçmiş Olsun Ziyareti

Samsun İlkadım İlçesi İlyasköy Mahallesi’nde gaz kaçağı sonucu bir lokantada yaşanan patlama sonrası İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, patlamanın yaşandığı alanı gezerek incelemelerde bulundu.

Başkan Erdoğan Tok, gecenin ilerleyen saatlerinde meydana gelen gaz kaçağı sonucu bir lokantada yaşanan patlama sonrası çevre esnafına geçmiş olsun dileklerini iletti. Olayın meydana geldiği alanı gezen Başkan Tok, İtfaiye ve emniyet ekiplerinden bilgi aldı.

TOK “CAN KAYBI OLMAMASI SEVİNDİRİCİ”

Can kaybının yaşanmamasının sevindirici olduğunu ifade eden Tok, “İtfaiye ve Emniyet yetkililerimizden aldığımız bilgi doğrultusunda doğal gaz ve ya LPG ‘den kaynaklanan bir gaz kaçağının patlamaya neden olduğu kesinleşti. Ekipler, yaptıkları incelemeler sonucu binada bulunan konutlarda oturulabilir raporu vermiş. Bu da vatandaşımızın mağdur olmaması açısından oldukça olumlu bir haberdir.  Öte yandan çok şiddetli bir patlama yaşanmasına rağmen can kaybı yaşanmaması en büyük teselli olmuştur. ” diye konuştu.

VALİ KAYMAK “GEÇMİŞ OLSUN” DEDİ

Daha sonra Vali Osman Kaymak’ta patlamanın yaşandığı alanı İlkadım Belediye Başkan Erdoğan Tok ile birlikte gezdi. Vali Kaymak, Şiddetli bir patlama sonrası iş yerleri zarar gören esnaflara apartmanda oturan vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini iletti.


Yayın Tarihi: 11/07/2018